DOLAR
32,5442
EURO
34,8273
ALTIN
2.429,77
BIST
9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

Spor Tayt Modelleri

Spor Tayt Modelleri
03.09.2020
967
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Spor yaparken bayanların vazgeçemediği spor taytlar, hareket ederken özgür olmanızı sağlamaktadır. Hava alan bir yapıya sahiptir ve bunun için spor tayt egzersiz için bir o kadar önemli ve etkilidir. Spora göre tayt seçilmesi en uygun olanıdır ve doğru özelliklerde seçilmelidir. Spor tayt ürünleri çeşit çeşittir; koşu taytı ayrı, pilates taytı ayrı ve de bisiklet taytı ayrıdır. Spor dalı ile uğraşacaksanız ona göre tayt seçmeli ve giymelisiniz. Pilates spor tayt ürünü asla kaymamalı ve kumaşı özel olmalıdır, çünkü topun üzerinde hareket edileceği için ona göre tasarlanmıştır.

Spor Tayt Tercihleri

Spor dalında koşu olanı seçecekseniz spor tayt ürünü kumaşı sentetik tercih etmelisiniz. Koşarken vücudunuzdaki terinizi dışarıya atmanıza neden olacak, bundan dolayı sentetik kumaş koşu sporu için en ideal olanıdır. Son yıllarda taytlar çok çeşitlilik kazanmış olup, renkleri, malzemesi ve desenleri ile çok rövanşta olan ürünlerdir. Spor tay ürünü bayanlar tarafından çok davet görmekte ve de göz doldurmaktadır. Spor tayt seçerken mutlaka vücudunuza uygun olanı seçin. Sizinde ihtiyacınız varsa https://www.lescon.com.tr/bayan-taytlari/ linkinden satın alabilir ve ulaşabilirsiniz.

 

polat-galle