DOLAR
32,5826
EURO
34,6662
ALTIN
2.527,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

2021 LGS’de BODRUM 1.si yine BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN

2021 LGS’de BODRUM 1.si yine BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN
velux

 30 Haziran’da açıklanan 2021 LGS’de Bodrum birincisi Bahçeşehir Koleji 8.sınıf öğrencisi “Eray Ege TOKGÖZ” oldu. Kitlesel başarının yanı sıra her yıl LGS birinciliğini de sürdüren Bahçeşehir Koleji, öğrencilerinin çok yönlü gelişimi ile potansiyellerini ortaya çıkarmaya devam ediyor.

MEB tarafından sınav sonuçlarının ilan edilmesinin ardından açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır, bu sene de Bodrum birinciliğini sürdürüyor olmaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek “Pandeminin gölgesinde yürüttüğümüz LGS hazırlık sürecini öğrenci, öğretmen ve velilerimizin desteğiyle tamamladık. Bodrum 1.si öğrencimiz Eray Ege TOKGÖZ başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz ve hepsini yürekten kutluyoruz. Kitlesel başarıyı hedeflediğimiz eğitim sistemimizde yalnızca bir öğrencimizin başarısı ile değil, her öğrencimizin kendi potansiyelini üst düzeyde ifade edebilmesiyle kendimizi başarılı addediyoruz. Bu anlamda da hep yüzümüz gülüyor. Öğrencilerimiz kadar, ailelerinin ve öğretmenlerimizin emeği çok kıymetli. Biz sadece kendi okulumuzun başarısını değil, Bodrum’un başarısını da önemsiyor ve her zaman Bodrum’un eğitim yaşamına katkıda bulunmak ilkesinden hareket ediyoruz.

Sınav hazırlığı ile ilgili olarak sınavın hayatın bir parçası olduğunu ancak hiçbir zaman tamamı olmadığını unutmadan tüm süreç boyunca öğrencilerimize yakın takibi ve gerektiğinde birebir desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize ve göstermiş oldukları iş birliğinden ötürü tüm velilerimize de teşekkürü bir borç biliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

LGS puanlarının açıklanmasının ardından şimdi tercihlerin bildirilmesi gerekiyor. 5-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan tercih dönemi ile ilgili Bodrum Bahçeşehir Koleji Rehber Öğretmeni Aslı İRKİN ERDEM, “Bu yıl sınava giren öğrenci sayısının geçtiğimiz yıla kıyasla 400 bin kadar daha az olduğuna dikkat çekerek yüzdelik dilimlerinin geçtiğimiz yıl ile kıyaslanmaması gerektiğini söyledi. Tercihlerde dikkat edilmesi gereken noktaları şöyle sıraladı: Tercih listesi oluşturulurken puanın değil, genel yüzdelik dilimin kullanıldığını tercihlerin konunun uzmanı olan rehber öğretmenlerin yol göstermesi ile öğrencinin ve ailenin ortak kararı ile yapılması önemlidir. Bizler Bahçeşehir Koleji olarak yine bünyemizde yer alan Bahçeşehir Koleji Rehberlik Birimimizin kariyer rehberliğinde kapılarımızın Bodrumdaki tüm 8.sınıf öğrencilerine açık olduğunu duyurmak isteriz. Bu vesileyle tüm öğrencileri tek tek tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Bodrum Ev Emlak