DOLAR
32,5644
EURO
34,6957
ALTIN
2.487,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
13°C
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

2021 Taytlı Şort Modelleri

2021 Taytlı Şort Modelleri
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Bisiklet kullanırken sürüş konforu için taytlı şort yoğun olarak kullanılan parçalardan biridir. Bisiklet sporuyla ilgilenenler ve bisiklet sporuyla ilgilenenler öne doğru rahat eğilerek bisiklet kullanabilmek için doğru taytları seçmelidir.

Bisikletin konforlu ve rahat bir şekilde sürülmesi için taytlı şortlar tercih edilebilir. Bisiklet sürerken taytlı şort giyilmesi aerodinamik bakımından da çok önemlidir. Bu ürünleri sporcuların bisiklet sürüş performansını en üst seviyeye taşıyor.  Böylece sürüş deneyiminden daha yüksek performans elde edilebilir.

Bisikletle uzun yolculuklar yapmayı düşünenler bisiklet kıyafetleri arasından taytlı şortları da tercih etmelidir. Yolculuk sırasında bisiklet sürücüsü rüzgar etkisinde kalır. Bu durumda performans düşer. Ancak doğru giyim ürünleri sürtünmeyi etkili şekilde kullanmayı sağlıyor ve daha yüksek performanslı sürüş deneyimi sunuyor.

Taytlı Şort Modelleri

Farklı renk ve özelliklerde hem kadın hem de erkekler için taytlı şort modelleri üretiliyor.  Bisiklet kullanırken bol kıyafetler kullanan kişilerde sürüş deneyimi daha yavaş oluyor. Bu yüzden sertifikalı ve en son teknolojilerle üretilen taytlı şort modelleri tercih edilmelidir.

Kaliteli kumaşlardan üretilen taytlı şortlar en üst seviye ve konforlu bisiklet sürüş deneyimi için tasarlanıyor.  Bu ürünler bisiklet sürerken özellikle uzun yollarda sürücünün sağlığı için de çok yararlı ürünlerdir.  Bel kesimlerinde yer alan elastik bel tasarımı daha konforlu bir kullanım sunar.  Nefes alabilen özellikleri sayesinde bu taytlı şortlar terlemeye karşı da sürücüleri korur.

Taytlı Şort Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Taytlı şort satın alırken bisiklet ve kullanıcıya uygun olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu süreçte taytlı şortlar sürücülerin beden ve rahatlığına uygun olarak üretilmelidir.  Dayanıklı, darbe emici özelliği olan ve kişinin üzerine tam oturan modeller tercih edilmelidir.

Bisiklet taytlı şortları uygun malzemelerden üretilmelidir.  Polyester,  spandex  gibi malzemelerden üretilen ürünler daha çok dikkat çekmektedir.

Taytlı Şort Fiyatları

Taytlı şort fiyatları ürünlerin malzemesine, modeline, markasına ve tasarımına göre değişmektedir. Ayıca lisanslı ürünler olması da önemlidir. Üst düzey koruma ve konfor için kalite testlerinden geçen ürünler tercih edilmelidir. Her bütçeye uygun taytlı şort modelleri için https://www.aslibisiklet.com/crivit-taytli-sort-5650 adresine girerek uzun süre dayanabilecek kaliteli taytlı şortları inceleyebilirsiniz.