ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
28,8502
EURO
31,6142
ALTIN
1.894,59
BIST
8.024,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
15°C
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
15°C

23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Başladı: 48 Ülkeden 800 Yamaç Paraşütçüsü Katılıyor

Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, Fethiye Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle başladı. 48 ülkeden 800 yamaç paraşütçüsü ve akrobasi sporcuları etkinliğe katılıyor. Festival, 22 Ekim’e kadar sürecek ve çeşitli gösteri ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ancak, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı nedeniyle bu akşamki konser iptal edildi.

23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Başladı: 48 Ülkeden 800 Yamaç Paraşütçüsü Katılıyor
Aktur tatil sitesi

23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Başladı: 48 Ülkeden 800 Yamaç Paraşütçüsü Katılıyor

Fethiye’nin dünyaca ünlü turistik bölgesi Ölüdeniz’de, 23. Uluslararası Hava Oyunları Festivali gerçekleştiriliyor. Fethiye Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle düzenlenen festival, Belcekız sahilinde açıldı. Etkinliğe 48 ülkeden yaklaşık 800 yamaç paraşütçüsü ve dünyanın en iyi akrobasi sporcuları katılıyor.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, festivalin 23’üncü yılında gökyüzünde birçok gösterinin yapılacağını belirtti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ise, Babadağ’ın artık bir dünya markası olduğunu ve yıl içerisinde 200 bin 108 kişinin uçuş yaptığını kaydetti. Festivalin kurucusu Kadri Tuğlu, festivalin dünyada sayılı bir hale geldiğinin altını çizdi.

Etkinlikte Türk Hava Kurumu pilotları tarafından paramotor ve yelken kanat gösterileri de yer aldı. Festival, 22 Ekim’de sona erecek ve base jump, skydiving, wingsuit ve akrobasi gösterileri gibi etkinliklere sahne olacak. Ancak, İsrail’in Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesine saldırısı nedeniyle bu akşam yapılacak konser iptal edildi.

Aktur tatil sitesi