DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

7 adımda yazlık evinizi yenileyin!

7 adımda yazlık evinizi yenileyin!
29.05.2021
1.917
A+
A-
polat-galle

Sıcak yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil beldelerinde olduğu gibi, yazlık evlerde de yaşam canlandı. Kendinizi rahat ve huzurlu hissedebileceğiniz bir yazlık ev için dekorasyonda nelere dikkat etmelisiniz? İşte yazlık ev dekorasyonu ile ilgili şık fikirler…

İşte yazlık ev dekorasyonu için farklı öneriler

7 adımda yazlık evinizi yenileyin!

1) Yazlık ev dekorasyonunda ilk dikkat etmeniz gereken şey duvar rengi. Evinizin duvarlarında mutlaka açık ve ferah renkler kullanın. Mesela beyaz, açık mavi, bej evinizin duvarlarına çok yakışacaktır.

2) Yazlık ev demek, huzur demektir. Bu nedenle evinizin dekorasyonunda mümkün olduğunca minimalist olun ve mümkün olduğu kadar az, gözü yormayacak eşyalar kullanın.

7 adımda yazlık evinizi yenileyin!

3) Salon ya da odalarda ağır, hantal eşyalar yerine hafif ve konforlu eşyaları tercih edin. Yazlık evde halı yerine ince, hafif kilimler tercih edebilirsiniz.

4) Koltuk takımınızın açık renk, mobilyalarınızın beyaz ya da soluk renk olması salonunuza farklı bir hava katacaktır. Rengârenk aksesuarlar, minderler ve yastıklar kullanarak ortama canlılık katabilirsiniz.

7 adımda yazlık evinizi yenileyin!

5) Pratik ve şık perdeler yazlık evlerin vazgeçilmezi… Bambu, hasır stor ya da katlamalı perdeler hem kolay kullanılabilir hem de şık bir görüntü oluşturacaktır.

6) Evinizde aksesuar olarak denizatı, deniz yıldızları ya da deniz kabukları kullanabilirsiniz.

7) Eğer sık sık bahçenizi kullanıyorsanız, bu alana konforlu ve şık bir masa, koltuk yerleştirebilirsiniz. Tabii bahçe salıncakları gibisi yok.

7 adımda yazlık evinizi yenileyin!

Bodrum Ev Emlak