DOLAR
32,3347
EURO
35,1658
ALTIN
2.244,39
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
14°C
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Yazarlar okurlarıyla buluştu

Bodrum Edebiyat Sanat Platformu üyeleri Füruzan Uysal, Orhan Boran ve Ezgi Uzgel imza gününde okurları ile buluştu.

Yazarlar okurlarıyla buluştu
velux

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Mausolos Sergi Salonu’nda gerçekleşen imza gününde, yazarlar ilk kitaplarını çıkarmanın mutluluğunu okuyucuları ile paylaştı.

Füruzan Uysal’ın “Ben Matmazel Memnun Oldum”, Ezgi Uzgel’in “Aşk mı Aşk mı?”, Orhan Boran’ın “Bodrum Alabanda” kitaplarının imza gününe, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve kitap tutkunları katıldı.

Kadınlarla yol yürümenin kendisini ayrı bir gururlandırdığını söyleyen Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu “Kadınlarımızın her türlü etkinlikte taşın altına elini sokmaları ve bir şeyleri başarmaları beni çok mutlu ediyor. Gerçekten sizlerle gurur duyuyorum, Bu kitapları severek okuyacağım, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun, Bodrum Belediyesi ve Belediye Bakanımız Ahmet Aras adına sizlerle beraber olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

polat-galle