DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Gökmen: “İhtiyacı olan hiç kimse devletimizce mağdur edilmeyecek”

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Gökmen: “İhtiyacı olan hiç kimse devletimizce mağdur edilmeyecek”
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubuyla vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini bildirdi.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, hayırseverlerin katkılarıyla bugüne kadar binlerce Bodrumluya yardımda bulunulduğunu ve yardımların devam ettiğini belirtti.

Yapılan yardımların reklam aracı olarak kullanılmasının doğru olmadığını aktaran Gökmen, şunları kaydetti:

“Hem merkezi idarenin hem de mahalli idarelerin vatandaşımıza destek olması zaten görevidir. Harcanan paralar devletin, milletin parasıdır. Emeği geçenlere, özellikle hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu konunun siyasi malzeme yapılmasını uygun bulmuyoruz. Kimin ihtiyacı varsa muhtarlıklarımıza, belediyemize, Vefa Destek Grubuna veya Kaymakamlığımıza müracaat edildiğinde yardıma muhtaç ise yardım yapıldığını biliyoruz. Son günlerde özellikle ihtiyaçların karşılanmasında yetkili ve sorumlu grubun içerisinde yer alan bazı makam sahiplerinin, her gün basın karşısına çıkarak sanki devletimizin Bodrum’da yeteri kadar yardım yapmadığı algısını yaratmak istediğini görmekteyiz.”

Yardımların sessiz sedasız yoğun şekilde sürdüğüne dikkati çeken Gökmen, bu zor süreçte bugüne kadar Vefa Destek Grubu ile yaklaşık 5 bin aileye gıda yardımı yapıldığını vurguladı.

Yaklaşık 7 bin kişiye ulaşmak için dağıtım çalışmalarının devam ettiğin dile getiren Gökmen, şöyle devam etti:

“İlk fazda merkezi sistemle geçtiğimiz hafta 1000 aileye 1000 lira yardım yapılmıştır. İkinci fazda yine merkezi sistemle önümüzdeki hafta yaklaşık 2200 aileye 1000 lira nakdi yardım yapılacaktır. Üçüncü faz çalışmalarına ise Bodrum Kaymakamlığı Vefa Destek Grubunca devam edilmektedir ve 2500 aileye daha nakdi yardım yapılacaktır. Ayrıca, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı’ndan da binlerce kişiye çeşitli miktarlarda nakdi yardımlar yapılmaktadır. Bodrum’a ulaşan binlerce maske PTT tarafından dağıtılmaya başlanmıştır, dağıtım devam edecektir. Esnafımız ve vatandaşlarımızın elektriği borçtan dolayı kesilmemektedir. Elbette biraz konforumuzdan fedakarlık edeceğiz. Ama biliyoruz ki ihtiyacı olan hiç kimse devletimizce mağdur edilmeyecektir.”

velux