DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

AK Parti Çözüme Hazır, Ya Bodrum Belediyesi!

AK Parti Çözüme Hazır, Ya Bodrum Belediyesi!
velux

Her yağmurda Bodrum’da su basan ve vatandaşların büyük tepkisini çeken Dere Sokak’la siyaset ve devlet biraraya geldi.

Arena Bodrum Haber – AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, davet ettiği DSİ Muğla Müdürü Mehmet İskender’le birlikte sokak sakinleriyle bir araya geldi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras toplantıya katılacağını söylemesine rağmen toplantıya gelmedi. Başkan Aras toplantıya bir temsilci gönderdi.

Bodrum’un kanayan yarası su taşkınlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Her yağmurda en büyük sorunu yaşayan Dere Sokak sakinleri, dün AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’i arayarak Dere Sokak’a davet etti. Vatandaşlarla buluşan Osman Gökmen, vatandaşların yanında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı arayarak bugün için bir toplantı organize etti ve bu toplantıya DSİ Muğla Bölge Müdürü Mehmet İskender’in geleceğini de Aras’a bildirdi. Ahmet Aras da toplantıya katılacağını bildirdi. Bu gelişmeden sonra bugün AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, DSİ Muğla Bölge Müdürü Mehmet İskender, müdür yardımcısı Hasan Yavuz ve Profesör Doktor Tuncay Kuleli ile Dere Sokak sakinleriyle bir araya geldi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise katılacağını söylediği buluşmaya gelmedi. Osman Gökmen, Aras’ın bu buluşmaya bir temsilci gönderdiğini ancak gönderilen temsilcinin 1 ay önce İzmir’den Bodrum’a gelen ,yeni bir çalışan olduğunu, bu kişinin ne sorunu bildiğini ne de Bodrum’u tanıdığını söyledi.

Halkımızı dinledik, çözüme hazırız. Keşke belediyede yanımızda olsaydı…

Dere Sokak’la ilgili yıllardır süren sıkıntıların çözümü için davet ettiği DSİ Muğla Bölge Müdürü Mehmet İskender’in koşa koşa Bodrum’a geldiğini ancak Ahmet Aras’ın geleceğini söylemesine rağmen gelmeyip yerine Bodrum’u hiç tanımayan, sorundan haberi olmayan bir temsilci göndermesini oldukça yadırgadığını söyleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen; “Dere Sokak’ta yaşayan vatandaşlarımız sorunun çözümü için bizi aradı. Bugünde sayın Müdürümüz, müdür yardımcımız ve hocamız Tuncay Kuleli ile Dere Sokak sakini vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dün geleceğini söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras nedense bu önemli toplantıya gelmedi. Ancak hiç tanımadığımız bir arkadaşı gönderdi. Bu arkadaş 1 ay önce İzmir’de bir belediyeden Bodrum Belediyesi’ne gelmiş. Ne Bodrum’u tanıyor, ne sorunu biliyor. Dere Sokak’ın sorunlarının çözümü için DSİ Bölge Müdürümüz her türlü çalışmayı yapacağını söyledi. Ancak Bodrum Belediyesi olmadan bu sorunu kalıcı olarak çözmek mümkün değil. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın konuyu ciddiye almasını, vatandaşlarımızın sesini duymasını istiyoruz. Biz halkımızı dinledik, çözüme hazırız. Ya Bodrum Belediyesi? Keşke belediye de yanımızda olsaydı. Ancak herşeye rağmen biz AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak her zaman Bodrum’un ve Bodrumlu vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Bodrum Ev Emlak