DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

AK Parti Muğla milletvekilleri Bodrum muhtarları ile buluştu

AK Parti Muğla milletvekilleri Bodrum muhtarları ile buluştu
A+
A-
AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı ve Bodrum Muhtarlar Derneği organizasyonuyla gerçekleşen toplantıda Bodrum’un sorunları konuşuldu, çözüm önerileri üretildi. Toplantı sonrasında Ak Parti ilçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamada aşağıdakiler belirtildi.

Yalıkavak’ta bir restoranda gerçekleşen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Töksöz, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen,  56 mahallenin muhtarının yanı sıra AK Parti Bodrum ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, açılış konuşmasında Bodrum’un sorunlarıyla yakında ilgili olduklarını ifade ederek, “Muhtarlarımızla yılın son haftasında bir araya gelerek sorunlarımızı konuştuk. 2022 yılının sorunların çözüm yılı olmasını istiyoruz” dedi.

Toplantıyı Yelda Erol Gökcan’la birlikte yöneten Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekilleri olarak kent ve vatandaşların tüm sorunlarıyla parti ve yerel yönetim ayrımı yapmadan çözmek için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Vekiller anında çözüm üretti..

Vekil Demir, tüm muhtarlara söz vererek, Bodrum’un sorunları tek tek dinledi. Demir, taleplerin büyük bölümünü oluşturan AYDEM ve Türk Telekom olmak üzere sorunların çözüm noktaları ile tek tek telefon görüşmesi yaparak anında çözüm üretti.

Bazı mahallelerin yol sorunları üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı telefon görüşmesiyle bakanı Bodrum’a davet etti. Demir, ziyaretin Ocak ayında gerçekleşeceğini ifade etti.

 

AK Parti Muğla milletvekilleri Bodrum muhtarları ile buluştu

 

Mustafa Toksöz 2 Yıllık icraatlarını muhtarlarla paylaştı..

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmuhan Toksöz toplantının özel davetlileriydi. Kısa sürede Yatağan’da çok başarılı bir yönetin gösteren Başkan Toksöz, toplantıda hizmetlerini anlattı.

Toksöz, yaklaşık 2 yıl içerisinde Yatağan Belediye Başkanı olarak yaşadığı tecrübelerini muhtarlarla paylaştı. Muhtarların sorularına da cevap veren Başkan Toksöz, özellikle Yatağan İlçesinin merkezinden geçen anayolun yenilenmesi ve diğer konularda detay vererek, hayata geçen projeleri görsellerle anlattı.

Bodrum Ev Emlak