DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Alanya’daki otelini kiraya veriyor

Alanya’daki otelini kiraya veriyor
A+
A-

Ulaşlar Turizm, Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alan, kira sözleşmesi 9 Ocak 2022 tarihinde sona erecek Viva Ulaşlar Hotel’i yeniden kiraya vereceğini duyurdu.

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş, Alanya’da yer alan Viva Ulaşlar Hotel’i 9 Ocak 2022 tarihinden sonra yeniden kiraya vermeyi planladığını duyurdu.

Viva Ulaşlar adlı oteli Uçsa Turizm Otelcilik, 9 Ocak 2017 tarihinden 9 Ocak 2022 tarihine kadar kiralamıştı.

Kira sözleşmesinin süresi 9 Ocak 2022 tarihi itibariyle sona eriyor.

Kiracı Uçsa Turizm Otelcilik, kira sözleşmesinin mevcut şartlarıyla 9 Ocak 2022 tarihinden sonraki dönem için yenilenmemesi iradesinde olduğunu, ancak yeni kira dönemi için şartlarda karşılıklı anlaşma sağlanması halinde yeni bir kira sözleşmesi imzalanabileceğini bildirdi.

Bu açıklama sonrasında Ulaşlar Turizm Yatırımları, Viva Ulaşlar Hotel’in yeniden kiralanması için çalışmalara başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Alanya’daki otelini kiraya veriyor

Ulaşlar Turizm tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“Şirketimiz bilançosunda kayıtlı, Okurcalar köyü 1009 Sokak No:1 Karaburun / Alanya / Antalya adresindeki Viva Ulaşlar adlı otelin Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Ltd. Şti’ye kiralanmasını konu edinen, 09.01.2017 başlangıç tarihli kira sözleşmesinin süresi 09.01.2022 tarihi itibariyle son bulmaktadır.

Kiracı Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Ltd. Şti, şirketimize sunduğu 09.11.2021 tarihli yazı ile, kira sözleşmesinin şu an için mevcut şartlarıyla 09.01.2022 tarihinden sonraki dönem için yenilenmemesi iradesinde olduğunu, ancak yeni kira dönemi için şartlarda karşılıklı anlaşma sağlanması halinde yeni bir kira sözleşmesi imzalanabileceğini bildirmiştir.

Şirketimizin bilançosunda kayıtlı yukarıda anılan taşınmazdan, 09.01.2022 tarihinden sonraki dönemde yine kiralama yolu ile gelir elde edilmeye devam edilmesi planlanmakta olup, taşınmazın kiralanması için çalışmalara başlanmıştır.”

Bodrum Ev Emlak