DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Aras yeni yıl kutlamalarını eleştirenlere yanıt verdi “Bizler kış turizmci masalcılarından değiliz”

Aras yeni yıl kutlamalarını eleştirenlere yanıt verdi “Bizler kış turizmci masalcılarından değiliz”
A+
A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’in yeni yıl kutlamaları ve Bodrum Belediyesi ile ilgili Sayıştaş raporları ile ilgili yazılı açıklamasına Bodrum Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaparak yanıt verdi.

Kaynak Anterhaber.com

BODRUM İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAMIZA ENGEL OLAMAYACAKLAR

Her şeye rağmen umutlarımızı kaybetmediğimiz ve asla kaybetmeyeceğimiz yeni bir Bodrum gününden, aklında ve kalbinde Bodrum olan herkese merhaba. Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında büyük bir beğeni ve heyecanla karşılanan “Bodrum Happy Love Year Party” adlı yeni yıl organizasyonumuzla ilgili olarak bazı kişiler tarafından yöneltilen eleştiriler, bizim Bodrum için en iyisini yapma isteğimize engel olmamakla birlikte, hangi koşullar altında neyi neden yaptığımızın tam olarak anlaşılabilmesi için, konuyu sizlerle detaylı olarak paylaşmak istiyorum.

Öncelikle biz, yıllardır bıkmadan anlatılan “Bodrum’da kış turizmi” masalcılarından değiliz. Biz, 33 aylık görev süremizin 24 ayında ve halen, tüm dünyayı kasıp kavuran Pandemi salgınının savaştan farksız olan koşulları içinde çalışırken, bir de bu koşulların üstüne eklenen tarihimizdeki en büyük orman yangınlarına karşı, hayatlarını ortaya koyarak savaşan insanlarız.

Ayrıca, yaşadığımız bu olağanüstü zorluklar yetmezmiş gibi, tarihimizdeki en büyük kuraklık nedeniyle çözülemeyen susuzluk ve yetki sınırlarımız dışında kaldığı için Belediyemizin yapmadığı bir ihale sonucunda görevlendirilen şirketin sayesinde perişan durumda olan yollarımız, çözümü için gece gündüz uğraştığımız diğer büyük sorunlarımız. Böylesine ağır sorunların altında çalışırken, bu sorunlara eklenen yüksek döviz kurları ve bu durumun oluşturduğu yeni sorunlara rağmen biz, kış aylarında Bodrum’a hareket getirmek ve esnafımıza destek olabilmek için, tam 15 gün sürecek bir yılbaşı partisi düzenlemekteyiz.

AMACIMIZ HAVA ATMAK DEĞİL ESNAFIMIZA DESTEK OLMAK

Yani amacımız, iddia edildiği gibi dünyaya hava atmak veya israf yapmak değil, esnafımıza destek olmak ve birkaç ay sonra başlayacak yeni sezon öncesinde, her türlü mecrada Bodrum’un sesini duyurmak.. Olayın özeti bu. Son olarak, yılbaşı partimizi siyasi malzeme yapanlara da birkaç sözüm olacak.. “İtibardan tasarruf olmaz” diyerek, halkın parasıyla Amerika Başkanı’ndan, Katar Emiri’nden daha lüks yaşamanın doğal olduğunu savunan bir zihniyetin yılbaşı partimizi “israf” olarak tanımlaması, tek kelimeyle akıl tutulması. Allah akıl fikir versin, gününüz güzel geçsin.

dedi ve aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Aktur tatil sitesi