ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
28,9266
EURO
31,1921
ALTIN
1.887,15
BIST
7.855,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
11°C
Muğla
11°C
Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Az Bulutlu
11°C
Pazar Az Bulutlu
11°C
Pazartesi Açık
12°C

“Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” Projesiyle Ödüllendirildi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” yarışmasında, Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, “Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” adlı projesiyle ödüle layık görüldü. Proje, öğrencilere sıfır atık bilincini aşılamayı, kaynakları verimli kullanmayı ve eğlenceli bir şekilde öğrenmeyi hedefliyor. Bu başarılı proje kapsamında öğrenciler, atıklardan oyuncaklar ve oyunlar üretti ve defile düzenledi. Ayrıca, sıfır atık ve çevre konularını ele alan bir hikaye kitabı da yazıldı. Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu’nun çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularında özgün projeleri, eğitimde iyi örnekler arasında ödüllendirildi.

“Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” Projesiyle Ödüllendirildi
A+
A-
anthaven

“Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” Projesiyle Ödüllendirildi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” yarışmasında, Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, “Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” adlı projesiyle ödül kazandı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” yarışmasının sonuçları açıklandı. Bu yıl 10 farklı alanda düzenlenen yarışmada, Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu “Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” adlı projesi ile büyük bir başarı elde etti.

Projenin liderliğini okul müdürü Emin Geçin ve sınıf öğretmeni Volkan İlhan yaparken, toplam 809 öğrenci ve veli projeye katkı sağladı. “Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” projesi, öğrencilere sıfır atık bilincini aşılamayı, kaynakları daha verimli kullanmayı ve eğlenerek öğrenmeyi hedefliyor.

Proje kapsamında öğrenciler, atıkları kullanarak oyuncaklar ve oyunlar üretti ve bunları sergiledi. Ayrıca, atıklardan oluşturulan defile de projenin bir parçasıydı.

Proje, aynı zamanda Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okur Gezer Yazar” projesiyle birleştirilerek, sıfır atık ve çevre konularını ele alan bir hikaye kitabı yazılmasını içeriyordu. Bu kitap, öğrencilerin katkılarıyla oluşturuldu.

Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu’nun “Atma, Dönüştür Oyna Kazanan Olsun Doğa” projesi, eğitimde çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularına önem veren bir yaklaşımı destekliyor ve başarılı bir şekilde ödüllendirildi.

polat-galle