DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Türk atletler damgasını vurdu

Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Türk atletler damgasını vurdu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Arnavutluk’un Korca kentinde bugün başlayan 30. Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda 2 kadın Türk atleti son Balkan Şampiyonası’nın rekorlarını kırarak En İyi Atlet Ödülü’nü aldılar. Türk Milli takımı ilk gün 8 birincilik, 12 ikincilik ve 4 üçüncülük kazandı. Yarışmalara Bodrum’dan katılan Fatma Anter ve annesi Fehime Özkan 100 metre yarışmasında Balkan Şampiyonu oldular.

Kaynak Anterhaber.com

Uluslar arası Atletizm Federasyonu tarafından Arnavutluk’un Korca kentindeki Skenderiya Spor Kompleksi’nde  17-19 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve bugün açılış seramonisi ile başlayan 30. Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Türkiye kadın ve erkeklerde 61 sporcu ile katıldı.

İKİ TÜRK KADIN REKORTMEN ATLET YILIN ATLETİ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

12 Ülkeden 645 sporcunun katıldığı yarışmaların bugün öğle saatlerinde düzenlenen ödül töreninde Türk Atletizm Milli Takımı’nda gençlerde ve büyüklerde yıllarca Türkiye’yi temsil etmiş olan İzmirli Avukat atlet 53 yaşındaki Yüksek atlama Türkiye ve Balkan  rekortmeni Aycan Kurtcan ile İstanbul’da yaşayan emekli beden eğitimi öğretmeni 53 yaşındaki 3 adım atlama Türkiye ve Balkan rekortmeni Figen Karadağ’a Balkan Atletizm Federasyonu Başkanı Rudin Baktushi ve Genel Sekreter Ercan Özkan tarafından son olarak düzenlenen 2019 Balkan Atletizm Şampiyonası’nda 1452 atlet arasından rekor kırarak en yüksek puanı kazanan Kurtcan ve Karadağ Altın Teşekkür Belgesi düzenlenen tören ile verildi.

Türkiye atletizm kafilesi yöneticisi ve genel sekreter Ercan Özkan yaptığı açıklamada “Aycan ve Figen arkadaşlarımız genç ve a Milli takımda yüzlerce kez rekor kırıp Türkiye balkan ve Dünya şampiyonları oldular. Bu başarılarını halen gururla devam ettiriyorlar. 12 ülke arasından en önemli ödülü iki Türk atletinin alması bizim için gurur verici oldu. Üç gün sürecek yarışmalarda madalya ve kupa sıralamasında ilk üç ülke arasında olmayı hedefledik” diye konuştu.

Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Türk atletler damgasını vurdu

BODRUMLU ANNE KIZ 100 METREDE BALKAN ŞAMPİYONU OLDULAR

Yarışmaya Bodrum’dan Fatma Anter (55) ile annesi Fehime Özkan (83) 100 metre yarışmalarında birinci olarak altın madalya kazandılar. Yarışmalar 19 Eylül tarihinde yapılacak müsabakalarla sona erecek, Türk Atletizm takımı pazartesi günü ülkeye dönecek.

 

Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’na Türk atletler damgasını vurdu

Aktur tatil sitesi