DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bayram tatilinde kiralık villalara büyük ilgi!

Bayram tatilinde kiralık villalara büyük ilgi!
A+
A-

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması kiralık yazlık villa aramalarını artırdı. Tatil planlarını sahil bölgelerinde geçirmeyi planlayanlar ise tercihlerini yazlık villa kiralamaktan yana kullanıyor. Yazlık villalarda en çok aranan özellik ise havuzlu veya bahçeli  olması.

Tatilde yazlık villa arayanların talebi Bodrum’dan yana

Villa kiralamak isteyenlerin en çok Bodrum’u tercih ettiğini belirten Lüks Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Tatilin 9 gün olması bekleniyordu. Bazı yazlıkçılar o nedenle ön rezervasyonlarını yaptırmıştı. Ancak tatilin resmi olarak açıklanmasıyla ilgi daha da arttı. Bahçeli, havuzlu evler özellikle isteniyor. Doğayla iç içe olan evler çok seviliyor. Böylelikle hem dinlenebilecekleri hem de çocukların oyun oynayabilecekleri bir yerde 9 günlük bayram tatilini geçirmeyi düşünüyor” dedi ve villaların kiralama fiyatları hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Oda, yatak sayısı, havuz, bahçe, teras, manzara, sauna gibi birçok olanağa göre evin fiyatı değişiyor. Ancak dört kişilik bir aile için günlük ortalama 1.000 TL’den başlıyor, 10.000 TL’ye kadar çıkıyor. Ultra lüks kategorisinde 20.000 TL’ye kadar ulaşan evler bulunuyor. 9 günlük tatili bir villada geçirmek isteyenler için 9 bin TL’den 200 bin TL’ye kadar farklı seçenekler var.”

Bayram tatilinde kiralık villalara büyük ilgi!

Bodrum’da özellikle Yalıkavak, Gümüşlük ve Bitez’in tercih edildiğini ifade eden Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Oda sayısı ve havuz, manzara gibi özellikler fiyatları büyük ölçüde değiştiriyor. Çiftler, aileler, kabalık akrabalar ya da arkadaşlar grupları kendilerine göre bir villa seçebiliyor. Aylık kiralamaların ücretleri ise ortalama 25.000 TL’den 300.000 TL’ye kadar değişiyor. Bazı villalarda ise aylık 750.000 TL’ye kadar çıkabiliyor” diye konuştu.