DOLAR
43,6435
EURO
52,0515
ALTIN
7.116,84
BIST
13.787,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Çok Bulutlu
10°C
Muğla
10°C
Çok Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
11°C
Cuma Yağmurlu
11°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C
Pazar Az Bulutlu
15°C

BODRUM ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇTI

BODRUM ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇTI

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün, antika özelliği taşıyan ürünlerin satışının yapılabileceği bir antika pazarı kurulmasıyla ilgili başlattığı çalışmalar sonucu, Bodrum Antika Pazarı, 15 Ağustos itibariyle antika severleri ağırlamaya başladı.

Her Pazar, 09-20 saatleri arasında kurulacak olan pazarın  ilkine; antika satıcılarının, koleksiyonerlerin  ve halkın ilgisi büyüktü. 1700’lü yıllara kadar uzanan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan pazarda, dünya tarihinden ve ülkemiz yerel tarihinden eserler bulunuyor.

Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen 50 antikacı, pazarı ziyaret edenlere hem eşyaların tarihi hakkında bilgi verdi hem de ürünlerin satışlarını gerçekleştirdi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve Bodrum Belediyesi Mali İşler Müdürü Ahmet Demirel de antika pazarını gezerek stant sahiplerini tek tek ziyaret ettiler. Eserleri beğeniyle inceleyen Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu; ”Uzun zamandır açmayı planladığımız pazarı açmış bulunuyoruz. Burada standı olan antikacılara ve antika severlere hayırlı  olmasını diliyorum.” Dedi.

Pazarın Bodrum’un tanıtımına ve Bodrum esnafına sağlayacağı katkıdan bahseden Ahmet Demirel, halkın ilgisinden memnun olduğunu, ileriki haftalarda bu ilginin daha da artacağını belirtti.