Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otomotiv firmasının personelini taşıyan midibüs, Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda kontrolden çıkarak dere yatağına devrildi. Olayda 23 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle yaralılar hastanelere kaldırıldı.
Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık Mahallesi’nde, bir otomotiv firmasının personelini taşıyan servis midibüsünün kontrolden çıkarak dere yatağına devrilmesi sonucunda 23 kişi yaralandı.
A.V’nin kullandığı 48 S 3568 plakalı midibüs, Atatürk Bulvarı’nda bariyerleri aşıp dere yatağına devrildi. Olaya ilk müdahale çevredekilerden geldi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye hızla çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Midibüs içerisinde sıkışan bazı yaralılar, ekiplerin yardımıyla aracın kırılan camlarından tahliye edildi.
Toplamda 23 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bodrum’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.
Devrilme tehlikesi yaşayan midibüs, itfaiye ekipleri tarafından halatlarla bir itfaiye aracına ve refüje dikilen bir ağaca bağlandı. Daha sonra, bölgeye gelen vinçler yardımıyla araç bulunduğu yerden çıkarıldı. Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan yol, ekiplerin müdahalesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.