DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrumspor’da Kayıplar Sürüyor!

Bodrumspor’da Kayıplar Sürüyor!
Aktur tatil sitesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Etimesgut Belediyespor’a evinde 3-1 mağlup oldu. 

Ligin 20’inci hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz, 10 kişi tamamladığı maçta, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Veli Karakaya verdiği kararlarla hem Bodrumsporlu oyuncular ve teknik ekibi, hem de taraftarları çıldırttı. Maçın 23’üncü dakikasında ise Bodrumsporlu taraftarlar; ‘Elazığ üşüme, Asi Tayfa seninle’ tezahüratlarıyla maçtan önce bilet ile birlikte verilen atkılarını sahaya attılar.

Karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

39. Dakikada soldan rakip ceza sahasına giren Batuhan, Mehmet ile mücadelesinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Timur, Bodrumspor’u 1-0 öne geçirdi. Konuk takımın pozisyon bulamadığı ilk yarı bu skorla sona erdi.

Etimesgut Belediyespor ikinci yarıya atak başladı. 58. Dakikada Gökhan, Burak’ı düşürdü ve ikinci sarı karttan oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Hakem bir kere daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı Berat gole çevirdi ve eşitliği sağladı: 1-1

64. Dakikada Alaattin şık vuruşuyla konuk takımı öne geçiren golü attı: 1-2.

86. Dakikada gelişen Bodrumspor atağında Celal’in kafa vuruşu direkten döndü.

Uzatma dakikalarında Berat takımının 3, kendisinin 2. golünü attı ve maçın sonucunu belirledi: 1- 3.

Bu sonuçla Bodrumspor ligin ikinci yarısındaki üçüncü maçından da puansız ayırıldı ve 20 puanla 14. sırada kaldı. Puanını 27’ye çıkaran konuk takım ise 11. sıradaki yerini korudu.

Kent Haber

Aktur tatil sitesi