DOLAR
32,5608
EURO
34,8287
ALTIN
2.417,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

BookingAgora, A380 ile bir ilki gerçekleştirdi

BookingAgora, A380 ile bir ilki gerçekleştirdi
17.11.2021
243
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Seyahat “ürün tedarikçisi konsolidatör” firması BookingAgora, Emirates ve Wyndham Hotels & Resort iş birliğinde Dubai’ye bir “fam trip” düzenledi. Bu “fam trip” organizasyonun uçuşları bir ilk olarak; “Airbus A380” uçaklarıyla gerçekleştirildi.

Seyahat “Ürün Tedarikçisi Konsolidatör” firması BookingAgora, tüm havayolları ile yakın ilişkileri münasebetiyle acentalar adına eğitim, keşif ve eğlence amaçlı düzenlediği seyahatlere bir yenisini daha ekledi. “BookingAgora, Emirates Havayolu ve Wyndham Hotels & Resort” iş birliğinde Ekim ayında Dubai’ye bir “fam trip” düzenledi. Bu “fam trip” organizasyonun uçuşları bir ilk olarak; “Airbus A380” uçaklarıyla gerçekleştirildi.

BookingAgora, A380 ile bir ilki gerçekleştirdi

Emirates Havayolu1 Ekim 2021 tarihi itibariyle İstanbul – Dubai tarifeli uçuşlarını Dünya’nın en büyük geniş gövdeli yolcu uçağı olan “Airbus A380” ile gerçekleştirmeye başladı.

Emirates Havayolu“Airbus A380” ile düzenleyeceği İstanbul – Dubai uçuşlarının basın lansmanını 5 Ekim 2021 tarihinde İstanbul Havalimanı’nda (İGA) gerçekleştirdi.

Bu lansmana basın mensuplarının yanı sıra sınırlı sayıda Türkiye’de faaliyet gösteren acentaların temsilcileri de davetliydi. Bu sınırlı sayıdaki acenta temsilcilerinin arasında BookingAgora yöneticileri de yer aldı.

Katılımcılara “Airbus A380” uçağının özellikleri ve “Airbus A380” uçaklarıyla düzenlenecek İstanbul – Dubai uçuşları hakkında bilgi verildi.

BookingAgora BİR İLKE İMZA ATTI

15 – 19 Ekim 2021 tarihleri arasında “BookingAgora, Emirates Havayolu ve Wyndham Hotels & Resort” iş birliğinde düzenlenen “A380’e Özel İlk Fam Trip” organizasyonuna Türkiye genelinden 16 acenta temsilcisi katıldı. Katılımcılar, “Airbus A380” uçuşlarında “Business Class” deneyimini yaşadılar. Aynı zamanda katılımcılar Dubai deki Turizm merkezleri, oteller, destinasyon ve turlar ile ilgili yerinde bilgilerini tazeleme imkânı buldular. “Fam trip” kapsamında Expo 2020 ve önemli merkezlere de ziyaretler gerçekleştirildi.

BookingAgora, A380 ile bir ilki gerçekleştirdi

BookingAgoraTürkiye’den Dubai’ye “Airbus A380” uçağıyla ilk kez Fam Trip düzenleyen turizm işletmesi oldu.

BookingAgora kurucu ortaklarından Kadri Ciga ve Murat Kahraman “Airbus A380” ile düzenlenen Dubai Fam Trip organizasyonu hakkında şunları söylediler:

Airbus A380” ile gerçekleştirilecek İstanbul – Dubai uçuşlarının basın lansmanı kapsamında “Emirates Havayolu Yetkilileri” ile Dubai’ye “Airbus A380” ile bir “fam trip” düzenleme kararı aldık.

Bu organizasyon Emirates Havayolu ve Wyndham Hotels & Resorts değerli katkıları ile BookingAgora organizasyonunda düzenlendi.

BookingAgora, A380 ile bir ilki gerçekleştirdi

Fam Trip kapsamında, Dubai City Tour, Dubai EXPOÇöl Safari gezileri ile destinasyon tanıtımı ve bilgilendirilmesi yapıldı. Fam trip organizasyonumuzun finalini ise La Perle Show gösterisi ile yaptık. 4 gece 5 günlük bu organizasyonda Wyndham Hotels & Resorts’e ait her kesime hitap eden konforlu ve kaliteli otellerinde konaklayarak eşsiz bir konaklama deneyimi de yaşadık.

BookingAgora, A380 ile bir ilki gerçekleştirdi

BookingAgora olarak Emirates Havayolu ile daha önce 5 ayrı Fam Trip gerçekleştirmiştik fakat “Airbus A380” uçuşlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu Fam Trip çok farklı bir deneyim oldu.”

BookingAgora yönetimi son olarak; gelecek günlerde farklı destinasyonlara iş ortakları olan seyahat acentaları yararına yeni etkinlikler için hazırlandıklarını belirtti.