DOLAR
32,3361
EURO
35,1955
ALTIN
2.247,62
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Yağmurlu
14°C
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Burçlara göre tatil rehberi

Burçlara göre tatil rehberi
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Doğum tarihine göre belirlenen burçların, kişinin karakter ve duygu durumunu fazlasıyla etkilediğini biliyor muydunuz? Peki ya tatil tercihi yaparken astrolojiden faydalanabileceğinizi?                  Burçlara göre tatil

Bazı seyahatler, kusursuz konforuyla evinizdeymiş hissiyatı verirken bazıları benzer bir deneyim yaşatmıyorsa, bunun en büyük sebeplerinden biri tercih ettiğiniz tatil rotasının burcunuz ile örtüşmemesi olabilir. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, tatil boyunca unutulmaz anılar biriktirmek isteyen tüm misafirlerini, burçlara göre hazırlanan tatil rehberini incelemeye davet ediyor.

Burçlara göre tatil rehberi
Antalya/Kemer

Koç burçları valizleri hazırlasın!

Liderlik özelliği taşıyan koç burçları, yüksek kaliteye ve konfora olan düşkünlüğüyle bilinir. Eğer tatilini nerede geçireceğine henüz karar vermemiş bir koç burcuysanız, olağanüstü doğası, rahatlatıcı denizi ve birbirinden kaliteli otelleriyle Antalya, Kemer tam size göre.

Burçlara göre tatil rehberi
İspanya / Sevilla

Boğalar Arap ve İspanyol mutfaklarını deneyimlemeye

Boğa burcunun yemek yemeyi ne kadar sevdiğini bilmeyen yoktur. Eğer tatil rotasını belirlemek üzere olan bir boğa burcuysanız, Sevilla seçeneğini değerlendirmenizde büyük fayda var. Bu sıcak İspanya şehrinde, Arap ve İspanyol mutfaklarının karışımından oluşan muhteşem lezzetler keşfedebilir, benzersiz festivallere katılarak tatilinizi unutulmaz bir deneyime dönüştürebilirsiniz.                                Burçlara göre tatil

Burçlara göre tatil rehberi
Mısır

Mısır, ikizleri bekliyor

İkizler, aynı anda hem tarihi keşfetmek hem uzun doğa yürüyüşlerine çıkmak hem en lüks plajda dinlenmek hem de en görkemli gece kulübünde kurtlarını dökmek isteyebilir.  Peki, dünyada tüm bunları aynı anda yapabileceğiniz bir rota var mı? Elbette, Mısır! Mısır’da tarihin benzersiz dokusunu içinize çekebilir, eşsiz doğayı keşfedebilir, görkemli plaj ve kulüplerde eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Burçlara göre tatil rehberi
İzmir / Mordoğan

Yengeçler için huzurun adresi İzmir

Hiçbir yengeç burcu, ailesinden ya da çok yakın dostlarından ayrı tatile gitmekten hoşlanmaz. Sakin yapısı, güler yüzlü insanları, otantik dokusu ve elbette ki tadına doyulmayacak lezzetleriyle İzmir’in sevimli beldesi Mordoğan, bir yengecin aradığı her şeye fazlasıyla sahip.

Burçlara göre tatil rehberi
New York / Central Park

Aslanlar, dünyanın merkezine

Eğer siz de tatil hazırlığı yapan bir Aslan burcuysanız, hedefinizi büyük tutabilir ve dünyanın en ünlü şehri New York’u ziyaret edebilirsiniz. Bütün büyük markaları bulabileceğiniz devasa alışveriş merkezleri, her türlü kültür aktivitesi, Özgürlük Anıtı ve dünyaca meşhur Central Park, tatilinizi mükemmel bir deneyime dönüştürecek.

Burçlara göre tatil rehberi
Amsterdam / Hollanda

Başak burçlarına özel destinasyon: Amsterdam

Başak burçları için, düzenin ve kusursuzluğun ne anlama geldiğini ifade etmeye gerek yok. Peki, tam da bu iki ihtiyaca yanıt verecek bir rotaya ne dersiniz? Kusursuz şehircilik anlayışı, her zevke hitap eden aktivite seçenekleri ve gelişmiş ulaşım sistemiyle Amsterdam, size tatilden beklediğiniz her detayı sunmaya hazır.

Burçlara göre tatil rehberi
Roma / İtalya

Sanatsever teraziler, ruhundaki romantizmi keşfe çıkıyor

Sanata düşkün, naif ve sofistike ruhu ile terazi burçları, öncelikli olarak sanatın başkenti kabul edilen Roma’yı ziyaret etmeli. Eğer henüz nereye gideceğine karar verememiş bir terazi burcuysanız, Roma seçeneğini düşünmenizde fayda var. Üstelik “aşk şehri” olarak da anılan Roma, ruhunuzdaki romantizme de fazlasıyla uygun.

Burçlara göre tatil rehberi
Arjantin / Buenos Aires

Tutkunun başkenti akrepleri bekliyor

Arjantin’in başkenti Buenos Aires, tarih kokan caddeleri, mistik kültürü, görkemli plajları ve Latin dansları ile bir akrep burcunun ilgisini çekecek her türlü güzelliği bir arada sunuyor. Eğer tatil hazırlığında olan bir akrepseniz, Buenos Aires seçeneği sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

Burçlara göre tatil rehberi
Likya / Kekova

Yaylar için macera dolu bir yolculuk

Yerinde duramayan, keşfetme tutkusuyla yanıp tutuşan, maceracı karakterler olmalarıyla nam salmış yay burçları için en ideal tatil seçeneklerinden biri, Likya Yolu olacaktır. Doğayla iç içe uzun yürüyüşlerden, tarihi ve saklı cennetleri keşfetmekten hoşlanıyorsanız, bu muhteşem rotayı rehberinize eklemeyi ihmal etmeyin.

Burçlara göre tatil rehberi
Kars

Kalabalıklardan uzak gizemli bir rota

Adeta özgün olmak için yaratılmış oğlak burçları için en uygun tatil rotası, Kars. Doğu mistisizmi içinde, yoğun kalabalıklardan uzak bir tatil geçirebilir, Ani Harabeleri’nin gizemini çözebilirsiniz.

Burçlara göre tatil rehberi
Trabzon

Kovalar için kusursuz bir rota: Trabzon

İnatçı ve zeki karakterleriyle bilinen Kova burçları, alışılmadık tutumlarını tatil tercihlerinde de ortaya koymaktan geri kalmaz. Siz de farklı güzergahlar arayan bir kova burcuysanız, Trabzon tam size göre! Bu güzel şehrin inanılmaz doğasında yılın yorgunluğunu atabilir, Sümela Manastırı ve Trabzon Kalesi gibi tarihi lokasyonları ziyaret edebilirsiniz.

Burçlara göre tatil rehberi
Datça İskele

Romantik balıklar Datça’ya

Duygusal ve naif karakterleriyle bilinen balık burçları, tatillerde kalabalıktan ve stresten uzaklaşmayı, kendilerini doğanın kucağına atmayı tercih eder. Peki, bütün bunları ve daha fazlasını Datça’da bulmaya ne dersiniz? Muğla’nın en etkileyici ilçelerinden Datça, doğal güzelliği, uzun yürüyüşlere ve saatlerce kitap okumaya izin veren sakinliğiyle, özellikle balık burçları için adeta saklı bir cennet.

Aktur tatil sitesi