DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Caddenin ortasında sinir krizi geçirdi, eşi ve çocuğunun eşyalarını sokağa fırlattı, muhabire saldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’nde cadde ortasında otomobilini durdurarak eşi ve çocuğunu indirdikten sonra elindeki cep telefonlarını arabasının camına atarak kıran ailesinin eşyalarını sokağa saçan kişi hızını alamadı yerel muhabire saldırarak hastanelik etti. Saldırgan vatandaş yoldan geçenlerede kabus dolu anlar yaşattı.

Caddenin ortasında sinir krizi geçirdi, eşi ve çocuğunun eşyalarını sokağa fırlattı, muhabire saldırdı
Bodrum Ev Emlak

Kaynak : Anterhaber

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana gelen olayda bir anda otomobilini durdurarak araçtan inen İ.Ö. isimli kişi eşi ve çocuğunu otomobilden indirdi. Ardından kendisine eşi ve çocuğuna ait telefonları otomobilin camlarına atarak kıran ve sinir krizleri geçiren İ.Ö. hızını alamayıp eşi ve çocuğunun eşyalarını otomobilden caddeye fırlattı.

VATANDAŞLAR POLİSE BİLDİRDİ, YEREL MUHABİRİ DARP ETTİ

Sokak ortasında küfür ve hakaretler yağdıran Öztaş’ı görenler polis ekiplerinden yardım isterken bir grup vatandaşta İ.Ö. yü sakinleştirmeye çalıştı, ancak sinirli kişi  vatandaşlarada saldırdı. Bodrumsıcak Haber yayın organının muhabiri İsmail Salık’ın kendisini görüntülediğini fark eden İ.Ö. bu kez eline aldığı sopa ile muhabiri kovaladı, yakalayarak darp etti. Salık vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Darp raporu alan Salık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek saldırgan kişi  hakkında suç duyurusunda bulundu. Olay anında bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.Ö.karakola götürülerek ifadesine başvuruldu.

CANIMIZI ZOR KURTARDIK

Olaya tanık olan vatandaşlarda emniyete giderek tanıklık yaptı. İsmail Salık yaptığı açıklamada “Vatandaşın sinirlenerek aniden cadde ortasında durduğunu ardından sinir krizleri geçirdiğini çocuğuna ve eşine zarar vereceğini düşünerek çekim yapıyordum, bir yandanda polisten yardım istedik. Ancak şahıs hem kendisini sakinleştirmek isteyenlere hemde bana sopa ile saldırarak darp etti, canımızı zor kurtardık” diye konuştu.

Aktur tatil sitesi