DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Cem Yalçın toprağa verildi.

Cem Yalçın toprağa verildi.
Aktur tatil sitesi

38 yaşında, yaşamının en verimli çağında yaşama veda eden Bodrumlu genç iş insanı Cem Yalçın toprağa verildi. hayat arkadaşı Arzum Yalçın’ın haykırışları ve sevdiğine vedası adeta ciğerleri dağladı. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Hiç beklenmedik bir şekilde yaşama veda eden 38 yaşındaki genç iş insanı Cem Yalçın Bodrum’da toprağa verildi. Bodrum iş yaşamında efendiliği, güleç yüzü ve dürüstlüğü ile sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Cem Yalçın, dün gece evinde geçirdiği kalp krizi geçirdi. Eşi Arzum Yalçın tarafından Bodrum’da özel bir hastaneye yetiştirilen Cem Yalçın için yapılacak bir şey kalmamıştı.

BESİAD-Bodrum Esnaf Sanayici ve İşinsanları Derneği üyesi Arzum Yalçın ile üç yıldan bu yana evli olan Cem Yalçın’ın iki yaşında Derin adını verdikleri bir kız çocukları var.

Cem Yalçın için bugün ikindi namazının ardından Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailesi başta olmak üzere, BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan ile Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ve iş insanları katıldı. Yalçın Emlak kurucu sahibi Ali Küçükduman’ın yeğeni olan Cem Yalçın, dayısı Küçükduman ile birlikte Gayrimenkul Danışmalığı yapmaktaydı.

Arzum Yalçın, uzun süre eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, aile fertlerinin her biri ayakta durmakta zorlandılar. Gözyaşları arasında kılınan cenaze namazı sonrası Cem Yalçın’ın cenazesi Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“Yine dünyaya gelsem yine seni sever yine seninle evlenirdim…”

Arzum Yalçın sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. Düğün sırasında gelinlik ve damatlıkla çektirdikleri mutlu fotoğrafı da paylaşarak, oldukça dikkat çeken cümlelerin yer aldığı mesaj şu şekilde;

“Sen benim nefesimdin sen benim candan ötemdin, bana beni sakın bırakma derdin sen beni bırakıp gittin cemom can yoldaşım yol arkadaşım, sen benim ilk ve son aşkımsın ölene dek sadece seni sevicem ve sana yakıştığı gibi yaşayacağım ve yaşatacağım söz veriyorum derinimize en iyi şekilde bakacağım güzel yürekli adamım allah senden razı olsun bana çok güzel dolu dolu 3 yıl yaşattın yine dünyaya gelsem yine seni sever yine seninle evlenirdim babamın yanına gittin canyoldaşım o sana iyi Bakar orda sakın korkma,bende burda kendime ve derinizimize çok iyi bakıcam söz veriyorum sen rahat uyu aşkım❤️……”

Aktur tatil sitesi