DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Çocuk Diş Macunu Ne İşe Yarar?

Çocuk Diş Macunu Ne İşe Yarar?
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Diş sağlığını korumak ve oluşabilecek zararları önlemek için her gün dişlerin temizliği yapılmalıdır. Dişler, günde en az iki defa ortalama 2 dakika olacak şekilde kahvaltıdan önce ve akşam yatmadan önce temizlenmelidir. Dişlerin temizliğinde kullanılan çocuk diş macunu içerisinde flor ve kalsiyum içeren bir üründür. Macuna benzer bir kıvamda ve değişik aroma tadında olabilir. Genel olarak mentollü yani nane aromalıdır.

Büyüklere göre daha çok şeker ve ürünlerini tüketen çocuklarda diş temizliği konusuna özellikle dikkat edilmelidir. Çocukların temizlik konusunda kullanacağı diş macunları dikkatli ve özenle seçilmelidir. Çocuk diş macunu çeşitlerinde ürün tadının çocuk tarafından sevilmesi önemli bir durumdur. Çocukların diş fırçalama esnasında nefret edebileceği tatlar kullanılmamalıdır. Bu durum diş fırçalama alışkanlıklarını etkiler.

Çocuk Diş Macunu Çeşitleri Nelerdir?

Günümüz koşullarında çocuk diş macunu içerikleri doğal ürünlerden oluşturulur. Çocuk diş macunları nane özlü, karadut özlü, propolis özlü, orman meyve aromalı, ahududu aromalı, karanfil özlü gibi birçok çeşitten oluşur. Bu çeşitler içerisinden çocuğunuzun tat olarak en beğendiği ürün seçilerek diş fırçalama alışkanlığı başarı ile sağlanır. İhtiyaç halinde https://www.dermokilshop.com/cocuk-dis-macunu-cesitleri linkini tıklayarak destek alabilirsiniz.

Aktur tatil sitesi