DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Drone ile emlak fotoğrafı çekmenin 8 faydası

Drone ile emlak fotoğrafı çekmenin 8 faydası
06.04.2021
1.052
A+
A-
polat-galle

Covid-19 pandemisi ile birlikte gayrimenkul de teknolojiyi daha sık ve verimli kullanmaya başlayan sektörler arsanda öne çıktı. Bu hızlı adaptasyonda alıcıların yeni talep ve alışkanlıkları da oldukça etkili oldu. Bu konuda en iyi örneklerden biri, emlak alım-satım işlemlerinde alıcı ve satıcının bir araya gelmeden uzaktan kararlar alması…

Drone ile emlak fotoğrafı çekmenin 8 faydası

Başarılı danışmanlar teknolojinin nimetlerinden yararlanıyor

Emlak ofisleri ve danışmanlar teknolojinin nimetlerinden en iyi şekilde faydalanarak gayrimenkul almak, satmak veya kiralamak isteyen müşterilerine hızlıca yanıt verdi. Emlak sitelerinde ilan sayıları arttı, emlak ilanı inceleme oranları yükselişe geçti. Bu gelişmeleri WhatsApp üzerinden görüntülü ev gösterimleri, drone ile portföy video çekimi veya konut çekimi takip ederken, tapuda web işlemleri kullanımı dikkat çekti.

Uzaktan kumandalı araba ile evde drone çekimine ne dersiniz?

Bu yenilikler arasında yer alan drone çekimi ile emlak satışınızı nasıl artırabilirsiniz? Küçük bir hatırlatma: Drone ile sadece havadan görüntü almak gerekmiyor, bu bakış açısını biraz daha geniş tutmakta yarar var. Nasıl mı? Ev içi görüntüde uzaktan kumandalı özel bir araba ile emlak ilan fotoğrafı çekimi yapılabiliyor.

Drone ile emlak fotoğrafı çekmenin 8 faydası

8 maddede emlak ilan fotoğraflarında drone kullanmanın faydaları

Emlak ilanları ile ilgili gerçek ortada aslında: Kaliteli ilan fotoğrafları ev satışını hızlandırıyor ve gayrimenkul danışmanlarının da başarısını artırıyor. Peki drone kullanarak emlak çekimi yapmanın danışmanları sağladığı faydalar neler? İşte 8 maddede emlak ilanları için fotoğraf çekiminde drone kullanmanın kazandırdıkları…

1) Gayrimenkul sektöründe hava fotoğrafçılığı etkili bir pazarlama aracıdır. Potansiyel müşterileriniz her zaman satın alacakları gayrimenkulün çevresini görmek ister. Her ne kadar harita üzerinden konutun bulunduğu bölge saptansa da drone çekimleri daha net ve hızlı bir şekilde bilgi verir.

2) Gayrimenkul danışmanları, havadan çekilen fotoğraf ve videolarla potansiyel müşterilere detay gösterebilir. Böylelikle müşterilerinize yaptığınız sunumlarda gayrimenkulle ilgili ayrıntılı bilgi vermenize gerek kalmaz.

3) Drone kamera çekimleriyle ilan fotoğraflarınız daha profesyonel görünür.

Drone ile emlak fotoğrafı çekmenin 8 faydası

4) Kameralı minik uçağınızı sadece dış çekimlerde değil, iç mekânda da kullanabilirsiniz.

5) Videolar, müşterilerinizi evin içindeymiş gibi hissetmelerini sağladığı için karar sürecini de hızlandırır.

6) Özellikle bahçeli, havuzlu yazlık evlerde ve dış mekânın önemli olduğu konutlarda drone çekimi etkilidir ve bir adım öne çıkmanızı sağlar.

7) Manzaralı konutların çevresini en iyi şekilde gösterir. Özellikle dikkat çekmek istediğiniz özellikler için fon müziği kullanarak yaratacağınız etkiyi iki katına çıkarabilirsiniz.

8) Farklı şehirlerde yaşayan ya da ev almak istediği bölgeyi tanımayan müşterilerinize zaman kazandırır. Aynı zamanda kapsamlı fotoğraf ve videolar gayrimenkul danışmanlarının müşterileriyle yaptığı görüşmeleri verimli kılar.

Aktur tatil sitesi