DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Düzenli ve şık bir antre için yapmanız gerekenler

Düzenli ve şık bir antre için yapmanız gerekenler
30.01.2021
707
A+
A-
Aktur tatil sitesi

İlk izlenimler kalıcıdır bu nedenle şık ve düzenli bir antre dekore etmek hem sizin hem de misafirleriniz için önem taşır. Antreniz aynı zamanda misafirlerinize evinizin dekorasyonuna dair ilk ipuçlarını verir. Ev antresi dekorasyon tarzınızı yansıtmalı ve evin diğer odalarıyla bütünlük oluşturmalı.

Ancak antrede bulunan askılık, dolap ya da ayakkabılık zamanla gereksiz eşyalarla dolabilir ve girişte yarattığınız düzeni kaybedebilirsiniz. Düzen olmayınca şık bir görüntü elde etme şansınız da pek yok. İyi düzenlenmiş bir antre ile istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Peki hem şık hem de düzenli bir antre dekorasyonu nasıl yapılır? İşte antreniz için harika öneriler…

İşlevsel mobilyaları tercih edin

Antrede bulunan askılar, dolap üstleri genellikle kapıdan girer girmez eşyaların bırakıldığı yerdir. Ancak işlevsel mobilyalarla antrenizi dağınıklıktan kurtarabilirsiniz. Anahtarlar, cüzdan, çanta, ayakkabılar, ceketler… Tüm eşyalarınızı fonksiyonel ürünlerle organize etmelisiniz.

Düzenli ve şık bir antre için yapmanız gerekenler

Depolama alanı yaratın

Çekmeceli konsollar dağınıklık yaratabilecek eşyalarınızı saklamak için güzel bir çözüm. Ayakkabılık tercih ediyorsanız, çekmece bölümü olanları kullanabilirsiniz. Giriş kapısının hemen yanında duran puflar, hem dekoratif bir görüntü elde etmenizi hem de yeni bir depolama alanı sağlar. Ayrıca depolama alanı olan pufunuzu ayakkabılarınızı rahatça giymek için de kullanabilirsiniz.

Düzenli ve şık bir antre için yapmanız gerekenler

Aynaları kullanın

Aynalar, alanınızı daha büyük gösterir ve aydınlık bir görüntü elde edersiniz. Ayrıca dışarı çıkmadan önce son bir kez kendinize bakabilir, kıyafetlerinizi kontrol edebilirsiniz.

Düzenli ve şık bir antre için yapmanız gerekenler

Kişiselleştirin

İhtiyaçları karşıladıktan sonra, girişinizi tamamen sizi yansıtacak aksesuarlar ekleyebilirsiniz. Dekorasyonunuzla uyumlu küçük bir halı ve aydınlatma ürünleri sıcak bir hava yaratır.

Giriş koridorunuz, tablolarınız için de uygun bir yerdir. Konsolun üzerini dekoratif objelerinizle süsleyebilirsiniz. Alanınız genişse çiçeklere de yer açabilirsiniz.

Düzenli ve şık bir antre için yapmanız gerekenler

Aktur tatil sitesi