DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Efsanevi Buddha-Bar Beach, Caresse Bodrum sezonu açtı

Paris’ten dünyaya yayılan efsanevi Buddha-Bar Beach, Caresse Bodrum’un dingin ve sakin koyunda açıldı…

Efsanevi Buddha-Bar Beach, Caresse Bodrum sezonu açtı

Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii’nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak Buddha-Bar Beach ile birlikte yaz sezonunu açtı.

Buddha-Bar bu yaz da Türkiye’de Caresse Bodrum markasına duyduğu güven ile açılışını gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarının yanı sırauluslararası otel zinciri Marriott International’ın da bir üyesi olarak zincirlerinin aldığı bir çok sosyal izolasyon ek önlemlerini de alan Caresse Bodrum’da Buddha-Bar misafirlerini ağırlamaya başladı.

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un yatırımcısı Büyükhanlı Kardeşler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı ve Hakan Büyükhanlı’nın da katılımı ile Buddha-Bar Beach, Bodrum’un masalsı güzelliğinde global şeflerin özel dokunuşları ile hazırlanan imza lezzetlerinin ve kokteyllerinin yanı sıra Buddha-Bar soundtrackleri ile sade ve samimi bir açılış gerçekleştirdi.

Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar Beach, neo-Asya sınırlarını aşıp gündüzden geceye uzanan konseptiyle, Caresse Bodrum’da yeniden fark yaşatmaya başladı.

Bodrum’un en güzel plajlarından birinde, turkuaz masmavi denizi ve sosyal mesafeye uyumlu kumsalıyla denize bir taş atımı uzakta konumlanan Buddha-Bar Beach, kumsalda Buddha-Bar’ın imza müzikleri eşliğinde tropik bir kokteylin keyfini çıkarabileceğiniz izole ve sakin bir cennet vadediyor. Dünyadaki örneklerinin 10.su olarak geçtiğimiz yaz ilk kez Türkiye’ye gelen marka, daha önce sezonluk mekanlar; Mauritius, Mazagan, Bakü, Vevey, Maldivler’de, gözde Yunan adalarından Mykonos, Santorini ve Girit’te ve ilk kalıcı destinasyonu olan Abu Dabi’de yer alıyor.

Buddha-Bar Beach Bodrum’un tasarımı, renkli bohem plaj şıklığı ile ahşap, su ve taş gibi doğal unsurları, 1980’lerin orijinal sahil destinasyonlarından Ibiza ve Goa’nın ihtişamı ve cazibesi ile buluşturuyor. Buddha-Bar Beach, Caresse Bodrum’un kartpostal güzelliğindeki ortamıyla kusursuz bir şekilde harmanlanıyor.

Buddha-Bar Beach, Worldwide global şefi Zuzumo’nun özel reçeteleri ile Asya-Akdeniz mutfaklarından aldığı ilhamla herkesin damak tadına hitap eden çağdaş füzyon menüsünü sunuyor. Doğu ve Batı lezzetleri, ustalıkla dengelenerek en kaliteli ve taze yerel malzemelerle hazırlanıyor. Suşiden Ceviche’ye kadar taze deniz ürünleri ve eşsiz yerel lezzetler de menüde yer alıyor.

Buddha-Bar Beach Bodrum deneyiminde önemli rol oynayan miksolojistler markanın çok çeşitli imza kokteyllerini hazırlıyorlar. Beş duyuya hitap eden kokteyllere dünyanın değişik yerlerinden gelen aromalar ve egzotik baharatlar katan Buddha Bar’ın global miksolojisti Francesco Galdi’nin sanat eseri güzelliğinde efsane karışımları da hazırlanarak misafirlere sunuluyor.

Lounge ve house türlerinin yerel müziklerle avangart bir şekilde derlenmesiyle yaratılan Buddha-Bar soundtracks’leri de olağanüstü bir deneyim yaşatıyor. Caresse Bodrum, Müzik ve Ambiyans Koordinatörlüğünü de yıllardır olduğu gibi bu sene de Levent Severöz’e emanet etti.

Caresse Bodrum’un konuklarının ve çalışanlarının sağlığını en önde tutan yaklaşımı doğrultusunda Buddha-Bar Beach de tüm profesyonel düzeyde hizmet ve kusursuz operasyon kalitesini güvenlikli bir ortamda sunmaya devam edecek. Buddha-Bar, tüm uluslararası markalarının ekip eğitim, açılış hazırlık, operasyon ve menü adaptasyon süreçlerini de günümüz teknolojisini en efektif bir şekilde kullanarak canlı video yayınları ile de hız kesmeden sürdürüyor.

Bodrum Ev Emlak