Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C

Ali Öztürk: “Bodrum’un Ev Sahibi Siz Olacaksınız”

Ali Öztürk:  “Bodrum’un Ev Sahibi Siz Olacaksınız”
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Ali Öztürk: “Bodrum’un Ev Sahibi Siz Olacaksınız”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı adaylık başvurusu yapan Harita ve Kadastro Mühendisi Ali Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ve kalabalık bir seçmen topluluğu ile bir araya geldi.

Bodrum gelecek tasarımında önemli bir yol haritası olan projelerini topladığı bir kitapla kamuoyunun karşısına Ali Öztürk Bodrum’u karmaşadan kurtaracak olan ortak akla ve doğru projelere gereksinim olduğunu söyledi. Bir turizm kenti olan Bodrum’un bugün hızla bir yaşam kenti olma yolunda ilerlediğini dikkat çeken Ali Öztürk Bodrum CHP İlçe Başkanlığında mitinge dönüşen adaylık açıklamasında şunları söyledi:

Bodrum, turizmin başkenti iken, bugün bir yaşam kenti olma yolunda ilerlemektedir. Bodrum’u bu karmaşadan kurtaracak, ortak akla ve projelere ihtiyaç vardır. Bugünlerde bakıyoruz ki billboardlarda sadece inşaat firmalarının rezidans reklamları ve toplumu tüketime yönelten reklamların dışında hiçbir reklam yoktur.

Artık biliyoruz ki turizm ekonomisinin bir kısmı otellerde ve turizm tesislerinde değil, bu rezidanslar ve benzeri yapılarda kayıt dışı sürmektedir. Bodrum ekonomisi sadece inşaat rantı üzerinden yürütülmektedir. Turizm ekonomisi artık ikinci planda kalmıştır. Turizmin yeniden hayat bulacağı bir Bodrum yaratmak için kolları sıvayacağız.

Bir Bodrum sevdalısı olarak bilmenizi isterim ki, belediye başkanlığı dürüstlük, liyakat, çalışkanlık ve özellikle TECRÜBE ister. Evet TECRÜBE ister. Tecrübe demek ALİ ÖZTÜRK demektir. Çözülemeyen sorun yoktur, yapılamayan iş de yoktur. Yeter ki çalış ve çözmek iste. Bodrum’a hizmet etmek herkese nasip olmaz. Bu işler gönül işi yürek işi.

Bugün size Bodrumun en önemli sorunu ne diye sorsam herkesin bir önceliği vardır…

Su, altyapı, yol, temizlik, sahiller, çevre sorunları. Deneyimimiz ve liyakatli doğru çalışma arkadaşlarımızla bunların üstesinden geleceğiz.

Sizin için harcadığımız her bir kör kuruşun hesabını yine size vereceğiz. Bodrum’a hizmette liyakati esas alacağız. Bodrum belediyesinde yabancı değil ev sahibi olacaksınız. Sizin için sizi bekleyen güler yüzlü çalışma arkadaşlarımın sözünü şimdiden veriyorum.

Sizin için alacağımız her bir kararda, kamu yararını gözeteceğiz. Başka Bodrum yok. Belediyede adaleti tekrar sağlayacağız. Yapılan hizmetlerde adalet, hizmetin bölgesel dağılımında adalet, adalet ve adalet…

Bodrum Ev Emlak