DOLAR
32,5320
EURO
34,8934
ALTIN
2.422,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C

Çiçek açan ağaçlar Kapadokya’ya renk kattı

Kapadokya’da ilkbaharda canlanan doğa, peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla kaplı vadilere renk kattı.

Çiçek açan ağaçlar Kapadokya’ya renk kattı
23.03.2023
251
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Sabahın ilk ışıklarıyla bölgenin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin kuşbakışı izlenmesine olanak sunan sıcak hava balonları gökyüzüne yükseldi.

Çiçek ve balonların yansıttığı görüntüyü izleyen turistler, yamaçlarda fotoğraf çektirdi.

Fransız turist Melissa Lakes “Beş gündür Kapadokya’dayız. Hem hava şartlarının güzelliği hem de balonların oluşturduğu manzara harika” dedi.

Rus turist Tatyana Vitaliev ise “Kapadokya sanki rüya gibi bir yer. Buradaki atmosferi hissetmek bile bence çok etkileyici. Çevremdeki manzarayı izledikçe tüylerim diken diken oluyor. Kapadokya, herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer” diye konuştu.

Sıcak hava balon pilotu Ahmet Sarıtaş da olumsuz hava koşullarından dolayı bir süredir gerçekleştirilemeyen balon turlarının yeniden başlatıldığını anlattı.

Sıcak hava balonları, Kılıçlar, Güllüdere ve Aşıklar Vadisi üzerinde bir saat boyunca gezdi. (AA)

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,