DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Rotamız Mavi

Rotamız Mavi
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, 8 Ekim cumartesi günü yapılacak olan seçimle ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Cumartesi günü yapılacak seçimlerde yeniden başkan adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu ve yeni dönemdeki projelerini de açıkladı.

Orhan Dinç, seçime mavi liste olarak katılacaklarını ifade ederek “Gönül verdiğimiz mavi kültürüne hizmet edebilmek bizler için bir onurdur.” Dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Hep beraber geride bıraktığımız dönemin sonunda zaman, yeni döneme talip olmaya geldi. Mavi vatanımızdan ekmek kazanan tüm emek verenler için yeni dönemde de hizmete hazırız. 2018 yılındaki seçimlerde bana ve yönetim kadroma sadece oylarını değil güvenlerini de vererek göreve getiren tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Bu dönem görevimizi hakkıyla tamamlamanın gururu içindeyiz. Huzurlarınızda tüm arkadaşlarıma emekleri ve özverileri için teşekkür ederim.

54 ayda 2650 kabul ve ziyaret gerçekleştirdik…

Göreve ilk talip olduğumuzda ben ve ekibim hep beraber üyelerimize sözler verdik. Onlarda bize güvenerek oylarını verdiler. 54 ay boyunca bitmeyen enerjimiz ve girişimlerimiz ile Bodrum DTO ailemizi büyüttük ve güçlendirdik. Hizmet binamızı çok daha büyük bir alana taşıyarak mülkünü satın aldık. Böylece Bodrum Deniz Ticaret Odasının yıllar boyunca kullanabileceği ve koşulları itibariyle bizden başka kuruluşlarında kullanımına sunabildiğimiz bir değer yarattık. Deniz ticaretinin içinden gelen biri olarak sektörün emekçilerinin yaşadıkları tüm zorlukları gayet iyi biliyorum. Üyelerimizin ve sektör çalışanlarının sorunlarına hassasiyetle çözümler ürettik ve yalnız bırakmadık. 54 ayda 2650 kabul ve ziyaret gerçekleştirdik.  Bodrum ve Milas oda yetki sınırlarımızın tamamında çalıştık ve üyelerimize destek olduk. Pandemi döneminde kamusal iletişimimizi en iyi şekilde kullandık ve etkili çözümler ürettik. Deniz temiz için tüm olanaklarımızı seferber ettik. İstihdam yaratmak için eğitimler düzenledik ve nitelikli iş gücünü arttırmaya çaba gösterdik. Amatör denizciliği geliştirmek adına bodrum yarımadasında 17 adet bot indirme – bindirme platformunu, belediye ve kaymakamlık ile birlikte faaliyete geçirdik. Yanan kıyılarımız ve çevreyi korumak için bakanlıklar ve kamusal tüm birimler ile yoğun iletişim kurduk. Riva hizmet -1 teknemizin deniz temiz çalışmalarına ve yaşam ambulans teknesinin denizde can güvenliğine katkı verebilmesi için destek olduk. 54 ayda 300.000 poşet katı atık toplandı ve 218 ambulans çağrısına müdahale edildi. Verdiğimiz sözleri tutmanın, çok çalışmanın ve katma değer yaratmanın gururuyla yeni döneme de talip olarak;  gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz için üyelerimizden yine güvenlerini ve oylarını istiyoruz.

Yeni Dönem Projeleri

Bodrumda artan deniz faaliyetlerine destek amacı ile içmeler bölgesine yeni bir liman için yerel yönetimler, odalar ve STK lar ile görüşmeler yürüterek kararlar almıştık. Yeni liman için kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz. Dünyada eşi benzeri az olan deniz turizmi ve yat imalatımız için global pazarda daha etkin yer almak istiyoruz. Bodrum mavisini temsil etmek için ulusal ve uluslararası faaliyetlere daha etkin katılımlar sağlayacağız. Oda olarak fiilen ve dijital her mecrada yer almaya çaba göstereceğiz. Uluslararası Bodrum Boat Show organizasyonu için Turizm Bakanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ön görüşmelerimiz yaptık. Bodrum’un kış turizmine de katkı sağlayacak olan Boat Show’u dünya standartlarında hazırlamak ve gerçekleştirmek hem ülkemiz hem de Bodrum adına en büyük hedeflerimizden birisidir. Maviyi ve yeşili korumak için mücadeleye etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Sıvı atık alım teknelerinin sayısını arttırarak tüm yarımadamızda erişebilirliği arttıracağız.  Mavi vatanımız ve bu sektörden geçinen, emek harcayanlar için gerçekleştirmek istediğimiz daha nice değerli projelerimiz var. Gönlümüzden geçen projeleri denizlerimiz ve sektörümüzle buluşturabilmek için yeni dönemde de görev alıp hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni dönemde de maviye hizmet için üyelerimizin oylarını bekliyoruz.”