DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Dinamizmi Yansıtan Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

Dinamizmi Yansıtan Kadın Spor Ayakkabı Modelleri
20.09.2023
33
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Dinamizmi Yansıtan Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

Günün yorgunluğunu ve stresini taşıyan en önemli uzvumuz ayaklar. Dolayısıyla günlük hayatın bu aktif koşuşturmasında ayak sağlığına dikkat etmek oldukça önemli! Casual şıklığı ve yüksek konforu tarif eden fonksiyonel spor ayakkabılar bu konuda tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. Enerjik ve aktif kalmayı sevenlerin adresi Sportive’de Nike, Adidas, Skechers, Asics ve Puma gibi dünyaca ünlü pek çok markanın birbirinden seçkin kadın spor ayakkabı modelleriyle karşılaşabilirsiniz. Ergonomik yapısıyla ayakta mükemmel tutuş sağlayan tasarımlar, günlük yaşamın yorgunluğuna karşı koymanıza yardım edecek…

Nike Kadın Spor Ayakkabı Serileriyle Her Daim Enerjik Hissedin!

Tüm zamanların en popüler ayakkabı markaları arasında gelen Nike, rahatlığı maksimize eden kadın spor ayakkabı seçenekleriyle en yoğun günlerde bile enerjik olmanızı hedefler. İkonik stilleriyle göze çarpan Nike kadın spor ayakkabı modelleri yürüyüş, tenis, voleybol, koşu, antrenman ve egzersiz gibi her türlü sportif aktivitelerde yanınızda!

Air Max, Run Swift 3, Cortez, Dunk, Jordan, Air Force 1 öne çıkan model serilerinden sadece birkaçı. Sneaker dünyasının çığır aşan ve hareket teknolojisinden ilham alınarak geliştirilen Air Max, özel tabanı sayesinde hem ayağa yastıklama sağlar hem de topuk yüksekliğini arttırır. Golf sahalarına yakışır bu modelle hareket kabiliyetinizi arttırarak oyun esnasında daha kolay manevralar yapabilirsiniz.

Canlı renk kombinasyonları ile göz dolduran Cortex kadın spor ayakkabı modelleri, her mevsime yakışır şıklığıyla tüm bayanların tercihleri arasında yer alır. Kombinlerinize klasik stil spor bir dokunuş bırakmak istiyorsanız Nike Cortez serisini inceleyebilirsiniz. Beyaz kadın spor ayakkabı sevenlerdenseniz Court Vision serisi tam size göre! Yaz kış rahatlıktan ödün vermeden tüm kombinlerinizi kolayca tamamlayabilir ve sade şıklığınızla günün keyfini doyasıya sürebilirsiniz.

Adidas’ta Yürüyüş Keyfinizi Arttıran Hafif Tasarımlar

Kadın spor ayakkabı koleksiyonlarının en havalı markaları arasında gelen Adidas, dayanıklı ve yenilikçi tasarım detaylarıyla genç ruhlu bayanların beğenisini toplar. Samba, Superstar, Gazelle, Response gibi ürün serileri arasından ihtiyacınıza yönelik pek çok modeli bir arada görebilirsiniz. Adidas’ın en popüler modellerinden olan Superstar, kauçuk burun yapısı ve zamansız çizgileriyle sokak stilini sportif şıklıkla sentezler.

Futbolun zamansız parçalarından olan Samba serisi, ince siluetli süet deri yüzeyiyle ayakta esnekliği arttırır. Stratejik nefes alıcı kumaşıyla hava sirkülasyonu sunan Response modeli ise yürüyüş ve koşu günlerinin vazgeçilmezi. Ayak kalıbını saran teknolojik iç tabanı sayesinde rahat yürüyüş için gereken yastıklamayı sağlarken kauçuk dış tabanı sayesinde de esnekliği artırır.

Zarif şerit detaylarıyla ve eşsiz logosuyla göze çarpan Adidas kadın spor ayakkabı serileriyle dilediğiniz gündelik maceralara hazırsınız! İster yoğun kardiyo ağırlıklı antrenman performansı yaşayabilir isterseniz sportif kombinler yaparak sokak modasının nabzını tutabilirsiniz.

Özgün Çizgileriyle Öne Çıkan Kadın Spor Ayakkabı Koleksiyonu

Trend belirleyici tasarımlarıyla günlük şıklığa yön veren birbirinden rahat sneakerları, kadın spor ayakkabı koleksiyonundan seçebilirsiniz. Koşarken hafif hissetmek ve beraberinde zemin tutuşu yakalamak istiyorsanız Puma kadın spor ayakkabı modelleri tam da sizi yansıtır. Özellikle kontrast renk kombinasyonlu sneakerlar, salon egzersizlerinde ve tempolu yürüyüş konusunda iddialı olanların dolabında mutlaka yer almalı!

Enerjik bir şıklık vaat eden Skechers kadın spor ayakkabı seçenekleri, hızlı tepki veren tabanları sayesinde hem bilek ve topuk yükünü azaltır hem de koşu performansınızı maksimum seviyeye ulaştırır. Nefes alabilen gözenekli kumaşı ve yüksek profilli karbon tabanıyla dikkat çeken Asics kadın spor ayakkabı serileri, doğa tutkunlarının gözdesi! Özellikle Gore-Tex teknolojili Trabuco modeli durmadan macera peşinde koşmayı sevenleri ilk bakışta cezbetmeyi başarır. Stabilitesi ve destekleyici Duomax tabanı, en çetin hava koşullarında bile zemindeki tutuşu arttırarak pronasyonu engeller.

Pek çok markaya ait siyah kadın spor ayakkabı seçenekleri ise yalın tasarımlarıyla tüm kombinlerin kurtarıcı parçası haline dönüşür. Siz de sezonun en trend ve en konforlu sneaker modelleri için Sportive’i ziyaret edebilir, istediğiniz modeli seçebilirsiniz.

polat-galle