DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Google Ads Ajansı İle Çalışmanın Ayrıcalıkları

Google Ads Ajansı İle Çalışmanın Ayrıcalıkları
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Google Ads ajansı ile çalışarak Google reklamlarınızı çok daha profesyonel şekilde yönetebilir ve bütçenizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Google reklamları dijital dünyanın gelişmesi ile birlikte büyük ivme kazandı. Artık herkes her türlü bilgiye erişmek için Google’ı ziyaret ediyor. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle fiziksel mağazaların kapanması da dijital alışveriş sürecini son derece hızlandırdı. Neredeyse yüzde 90’lık bir kitle her ihtiyacı için internette. Hal böyle olunca Google gibi büyük bir platformda inanılmaz bir rekabet oluştu. Tüm markalar rakiplerini geride bırakarak ilk sayfaya yerleşmek istiyor. Google ise bunu belirli oranda ücretlendirerek markaların satış ve bilinirlik oranlarını ikiye katlamalarına yardımcı oluyor.

Bugün sizler gibi aynı sektörde bulunan ve aynı anahtar kelime aratıldığında ilk sayfada görünmek isteyen milyonlarca şirket var. Bu rekabette belirleyici faktör kişilerin o kelimelere olan arama eğilimleri. Bir kelime fazla aratılmaya başladığında ve rağbet gördüğünde o kelimelerdeki tıklama başına maliyet oranları değişiyor. İşte tam da burada bütçeyi yönetebilme faktörü gözler önüne geliyor.

Google Ads ajansı ile çalıştığınızda uzman hesap yöneticileri markanızın kullanması gereken reklam modelini, bulunması gereken negatifleri, reklamların yayınlanması gereken saat aralıklarını sizler için belirliyor ve yönetiyor. Aynı zamanda hesaplar düzenli olarak kontrol edilip potansiyel kitle hareketlerine göre optimize ediliyor. Dijital reklam bütçeniz bu sayede en doğru şekilde kullanılıyor. Bu da markanız için zaman ve bütçe kazanmak demek. Dijital reklamcılık bütçenizin karşılığını alabiliyor olmak ve reklamlarınızın doğru bir dil ile doğru hedef kitleye gösterilmesi büyük önem arz ediyor.

Google Ads ajansı seçerken bir Premier Partner Ajansı tercih etmek çok daha doğru bir tercih olacaktır. Google partner ajansları tüm detaylar için Google merkez ekibi ile iletişim halindedir. Reklamlardan maksimum performans almak adına merkez ekiplerden destek alınabilir. Aynı zamanda Google’ın bir ajansa partner rozeti vermesi ajansın başarı ivmesinin yüksek olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Eğer yeni bir marka iseniz ya da mevcut markanız için dijital faaliyetlerinizi geliştirmek istiyorsanız Google reklam çalışmalarına yönelmeniz önemlidir.