DOLAR
32,5670
EURO
34,7178
ALTIN
2.411,47
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

Kilo Vermek İçin En İyi Çay

Diyet endüstrisinde çay kültürü, zayıflama çayının pazarlama iddiası altında devam etmektedir. Ancak, faydaları elde etmek için pahalı çay yapraklarına ihtiyacınız yok. Çay, muhtemelen herhangi bir kilo verme planı için…

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
02.01.2023
152
A+
A-
polat-galle

Otlar ve baharatların eşsiz karışımıyla, fazla kilolarınızdan kurtulmak için farklı türlerde lezzetli çaylar bulabilirsiniz. Çay zamansız bir içecektir.
Diyet endüstrisinde çay kültürü, zayıflama çayının pazarlama iddiası altında devam etmektedir. Ancak, faydaları elde etmek için pahalı çay yapraklarına ihtiyacınız yok.

Kilo Vermek İçin En İyi 6 Çay​

Çay, muhtemelen herhangi bir kilo verme planı için, onu yeterli egzersiz ve sağlıklı bir diyetle eşleştirdiğinizde en iyi sonucu verir. Elbette kilo vermek için çay içmek çok özneldir.

Yeşil çay​

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
Tüm kilo verme konuşmaları yeşil çay ile başlar. Bir araştırma, düzenli olarak günde iki fincan yeşil çay içen kişilerin, düzenli olmayan yeşil çay içenlere göre daha düşük vücut yağ yüzdesi sağladığını gösteriyor. En etkili zayıflama çayı olarak kabul edilir.

Yeşil çay, yağ yakımını artıran ve metabolizmayı hızlandıran kateşinlerde yüksektir. Yeşil çayın kalori yakan doğası, obez ve fazla kilolu insanlar bir nimettir.

Siyah çay​

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
Piyasadaki en güçlü çay çeşitlerinden biri olan siyah çay, kilo vermeye çalışan insanlar için harika bir içecek seçimi yapan iyi miktarda flavon içerir.

Bir araştırma, yüksek flavonoidli çay içmenin, düşük flavonlu çaylardan daha düşük vücut kitle indeksini desteklediğini gösteriyor. Bu nedenle, siyah çay yapraklarını suda demlemek, kilo yönetimini desteklemek için mükemmel bir içecek yapar. Ek olarak, siyah çay, kilo verme diyeti ipucu olarak siyah kahveden çok daha az kafein içerir.

Beyaz çay​

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
Beyaz çay ve yeşil çaydaki kateşinler karşılaştırılabilir, bu da onları kilo kaybı için ideal hale getirir.

Beyaz çay ekstresi içmek, yeni yağ hücrelerinin oluşumunu engeller ve mevcut olanların parçalanmasını destekler. Ayrıca, en az işlenmiş çaydır, yani beyaz çay yağ yakma özelliklerini korur.

Oolong çayı​

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
Oolong çayı, siyah çaydan daha hafif ve yeşil çaydan daha koyu olan kısmen oksitlenmiş, geleneksel bir Çin çayıdır. Meyveli bir tada ve kokulu bir aromaya sahiptir. Oolong çayı, metabolizmayı hızlandırarak ve yağları yakarak kilo kaybını artırır.

Klinik bir araştırma, iki hafta boyunca kahvaltıda ve öğle yemeğinde oolong çayı içmenin yemek sonrası yağ yakımını %20 oranında artırdığını gösteriyor. Ayrıca, oolong çayı, kilo kaybı için gerekli olan antioksidanlara ve lipit düşürücü özelliklere sahiptir.

Hibiskus Çayı​

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
Hibiskus çayı içmek, yağ eliminasyonunu artırmaya ve lipid metabolizması genlerini düzenlemeye yardımcı olan bazı bitki bileşiklerini size sağlar. Yeşil çay içmeyi sevmeyenler için ebegümeci çayı iyi bir seçenektir. Ana öğünlerden yarım saat önce şeker eklemeden günde 3-4 bardak ebegümeci çayı içmelisiniz. Fiziksel egzersiz ve diyetle birleştirilirse daha iyi kilo kaybı sonuçları bekleyebilirsiniz. Hibiskus özü, kilonuzu daha sağlıklı bir seviyede tutabilir.

Pu Erh Çayı​

Kilo Vermek İçin En İyi Çay
Çin çay kültürüne özgü olan Pu Erh çayı, vücudunuzun daha fazla yağ üretmesini engeller. Pu-erh çayını içmek için en iyi zaman, vücuttan sindirimi zor yağları ve fazla yağları atabilmesi için yemekten bir saat sonradır. Pu-erh çayını yanlış zamanda içerseniz, bunun yerine kilo almanıza neden olur. Diğer katkı maddeleri ve tatlandırıcılar eklemeden Pu-erh çayı içerek gözle görülür kilo kaybı yaşayabilirsiniz.

ETİKETLER: , , , ,