DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Kısa Abiye Elbise

Kısa Abiye Elbise
A+
A-
polat-galle

Kısa abiye elbise modelleri hemen her etkinlikte giyilebilir. Abiyeler düğün gününüzün en önemli parçalarından biridir. Elbisenizin içinde nasıl göründüğünüz ve hissettiğiniz, hayatınızın geri kalanında önemli bir an olacaktır. Bu yüzden onu doğru yapmaya değerdir.

Bir gece elbisesi, diğer herhangi bir elbise türü gibidir. İster düğün, ister balo veya diğer özel günler olsun, her türlü etkinlikte giyilebilir. Bu tür elbiselerin diğerlerinden tek farkı, genellikle diğer kumaşlardan daha uzun süre dayanan ipek veya saten gibi daha pahalı malzemelerden yapılmış olmalarıdır. Kısa abiye elbise modelleri kendine özgü tasarımlarla dikkatleri üzerine fazlasıyla çeker.

Abiyeler, onları düğünler ve diğer özel günler için harika kılan birçok farklı özelliğe sahiptir. Uzun kollu gece elbiseleri popülerdir. Çünkü kış düğünlerinde veya ısıtmasız partilerde sizi sıcak tutmaya yardımcı olurlar. Aşırı uzun olmaları da gerekmez. Hatta kollarınızı veya bileklerinizi çok fazla örtmeden kollarınızı sıcak tutacak kadar olması, soğuk bir kış düğünü için kıyafet seçerken büyük fark katabilir. https://www.tiah.com.tr/kisa-abiye sayfası tam da size göre ürünler sunar!

Aktur tatil sitesi