DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Las Vegas Grand Prix: Charles Leclerc pole pozisyonunda

Las Vegas Grand Prix’si başlamadan sürprizlerle dolu. Charles Leclerc pole pozisyonunda yer alırken, Carlos Sainz’a beklenmedik bir ceza.

Las Vegas Grand Prix: Charles Leclerc pole pozisyonunda
A+
A-
polat-galle

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 22. etabı olarak düzenlenecek olan Las Vegas Grand Prix’sine, Ferrari’nin Monakolu yarışçısı Charles Leclerc pole pozisyonunda başlayacak.

ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan 6,2 kilometre uzunluğundaki Las Vegas Strip Pisti’nde gerçekleştirilecek olan 50 tur sürecek yarışta, sıralama turları sonucunda Leclerc 1 dakika 32.726 saniyelik zamanıyla en hızlı turu atarak ilk sırayı aldı.

Leclerc’in takım arkadaşı İspanyol Carlos Sainz, 1 dakika 32.770 saniyelik turuyla ikinci sırada yer alırken, pilotlar klasmanında dünya şampiyonu olan Red Bull pilotu Max Verstappen 1 dakika 33.104 saniye ile üçüncü, Mercedes’in Büyük Britanyalı pilotu George Russell ise 1 dakika 33.112 saniye ile dördüncü sırada yer buldu.

SAINZ CEZA ALDI

Antrenman oturumları sonrası, aracındaki güç ünitesini değiştiren Sainz, 10 sıra grid cezası alarak yarışa 12. pozisyondan başlayacak. Bu durum, Verstappen’i ikinci, Russell’ı ise üçüncü başlangıç pozisyonuna taşıyacak.

Yarışın başlaması, yarın Türkiye Saati ile 09.00’da gerçekleşecek olan Las Vegas Grand Prix’si için geri sayım başladı.

Bu sezonki organizasyonda Verstappen 17, takım arkadaşı Sergio Perez 2 ve Sainz 1 yarış kazanmıştı. Sezonun 6. ayağı olan Emilia-Romagna Grand Prix’si ise kötü hava koşulları nedeniyle iptal edilmişti. (AA)

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: ,