DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Bodrum Belediyesi 25 yıldır üye olduğu birliğe yine üye oluyor..!

Bodrum Belediyesi 25 yıldır üye olduğu birliğe yine üye oluyor..!
A+
A-

1997 yılında 25 üye ile kurulan ve Bodrum Belediyesi’nin kurucu üyeler arasında yer aldığı ‘Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’ne (The Most Beautiful Bays In The World Association) ve o yıldan bu yana üye olan Bodrum Belediyesi’nin bugün kü meclis toplantısında “yeniden üye olmasının” görüşülecek olması duyanları şaşkına çevirdi.

Kaynak Anterhaber.com

1997 yılında dönemin Belediye Başkanı Tuğrul Acar zamanında kurulan ve Bodrum Belediyesi’ninde kurucu üyeler arasında yer aldığı ve halen 40’a yakın üyesi bulunan ‘Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’ne (The Most Beautiful Bays In The World Association)’e üye olmak için Bodrum Belediyesi’nin bugünkü meclis toplantısında 10. Maddede gündeme alınması şaşkınlık yarattı.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada gündem maddeleri arasında yer alan

“Belediyemizin, ‘Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’ne (The Most Beautiful Bays In The World Association)  üye olmasına ilişkin teklifin, 5393 sayılı Belediye Kanununun ”Yurtdışı İlişkiler” başlıklı 74. maddesi gereğince görüşülmesi.” İfadeleri yer aldı.

 

Bodrum Belediyesi 25 yıldır üye olduğu birliğe yine üye oluyor..!

 

ÜYE OLDUĞUNUZ BİRLİĞE YENİDEN ÜYE OLALIM DİYE KARAR ALINMASI DOĞRU DEĞİL

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin yıllarca Başkanlığı’nı yapan ve halen genel sekreterliğini yürütmekte olan Bodrumlu turizmci Galip Gür olayı anlattı. Gür “Bodrum Belediyesi olarak zaten kurucu üyeler arasındayız. Bu birliğe üye olmamız 1995 yılında birlik kurulmadan bize teklif edildi, bizde kurucu üyeler arasında yer aldık. Ve bugüne kadar birliğin tüm faaliyetlerine katıldık Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş. tarafından aidatlarımız ödendi. Biz zaten üyeyiz. Ben konunun bu şekilde gündeme alındığını öğrenince doğru olmadığını söyledim. Sorduğumda belediye birliğin üye olunması ile ilgili meclis kararını bulamadıklarını söylediler. Yani 25 yıldır üye olduğumuz birliğe aidatlarını ödedik ben yıllardır birliğin başkanlığını yaptım önemli kararlara imza attım, sanki yeni üye oluyormuşuz gibi karar alınmasının doğru olmadığını belirttim. Zaten Bodrum Belediye’mizde tüm yazışma ve logolarda yıllardır birliğin logosunu kullanıyor. Durum bundan ibaret” diye konuştu.

velux