DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Milletvekilleri Gökcan ve Demir’den çocuk yoğun bakım müjdesi

Milletvekilleri Gökcan ve Demir’den çocuk yoğun bakım müjdesi
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

MUĞLA (AA) – Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde çocuk yoğun bakım ünitesi hizmete girdi.

AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, yaptıkları ortak açıklamada, Muğla‘da yoğun bakım desteğine ihtiyaç duyan çocukların şimdiye kadar başka illere ve hastanelere sevk edildiğini hatırlattı.

Bu ihtiyacı karşılamak için çalışmalara başladıklarını ve gerekli girişim ve temaslarda bulunduklarını belirten Gökcan ve Demir, olumlu sonuç aldıklarını, 1 ay-18 yaş arası çocukların yatırılabileceği 5 yataklı, üçüncü düzey çocuk yoğun bakım ünitesinin Muğla ve bölge halkına hizmete vermek üzere faaliyete başladığını ifade etti.

Milletvekilleri açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Yoğun bakımda 4 solunum cihazı, 5 monitör, 8 sıvı infüzyon pompası, 5 aspiratör, 1 ultrsasongrafi cihazı, 1 acil ilaç arabası ve 1 defibrilatörü ile tam donanımlı olup, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunacaktır. Başta hastane yöneticilerimiz olmak üzere tüm sağlık personelimize de teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyoruz. Dileğimiz hiçbir çocuğumuzun yoğun bakıma ihtiyaç duymamasıdır. Yaşadığımız pandemi sürecinde sağlık hizmetleri ve sağlık çalışanlarımız daha büyük önem kazanmıştır. Özellikle sağlık çalışanlarımıza insanüstü bir gayretle ve özverili çalışmaları nedeni ile şükran borçluyuz. Milletvekilleri olarak, her alanda olduğu gibi Muğla‘mızdaki sağlık yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, MSKÜ Hastanemize önemli yatırımlar yapıyor, ekip ve ekipman olarak güçlendiriyoruz. Hastanemizi en yeni ve modern cihazlarla donatıyoruz.”

Geçtiğimiz günlerde Seydikemer ve Marmaris Devlet Hastanelerinin ihalesinin yapıldığını ve çalışmalara başlandığını kaydedilen açıklamada, inşaatı yarım kalan Bodrum Devlet Hastanesinin de ihalesinin gerçekleştirildiği, Milas Devlet Hastanesinin de yeni hizmet binasına taşındığını vurguladı.

Muğla‘daki vatandaşlara en modern bir şekilde sağlık hizmeti sunmaya devam ettiklerini aktaran milletvekilleri, “Bu süreçteki destekleri için başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya sevgili hemşerilerimiz adına en kalbi teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aktur tatil sitesi