DOLAR
32,3106
EURO
35,1565
ALTIN
2.280,23
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
23°C
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Temizlik işçileri aralarında para toplayıp bir öğrenciye tablet aldı

Temizlik işçileri aralarında para toplayıp bir öğrenciye tablet aldı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – Muğla‘da Menteşe Belediyesi temizlik işleri, online eğitime erişimi olmayan bir öğrenci için aralarında para toplayarak tablet aldı.

Menteşe’de bir öğrencinin tableti olmadığı için uzaktan eğitimde sorun yaşadığını öğrenen Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, kampanya başlattı. Kedi aralarında para toplayan personel, satın aldıkları tableti öğrenciye ulaştırması için Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e teslim etti.

Temizlik işçilerine duyarlı davranışlarından dolayı kutlayan Gümüş, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Daha çağdaş bir geleceğe ancak onlara vereceğimiz sağlıklı bir eğitimle ulaşabiliriz. Bu tablet sayesinde bir kardeşimiz daha online eğitime erişim sağlayabilecek.” dedi.

polat-galle