DOLAR
32,5020
EURO
34,7689
ALTIN
2.491,95
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
20°C
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Türkbükü halk plajında taksi şoförü boğuldu, vatandaş isyan etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 50 cm. lik suda boğulan taksi şoförü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türkbükü halk plajında taksi şoförü boğuldu, vatandaş isyan etti
velux

Anterhaber-Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü Mahallesi’ndeki bir taksi durağında şoför olarak çalışan 45 yaşındaki Cemal Aşçı Türkbükü halk plajında saat 18.30 sıralarında denize girdi. Kıyıdan 15 metre kadar açılan Aşçı’nın bir süre sonra suyun yüzeyinde hareketsiz kaldığını gören vatandaşlar koşarak aşçıyı sığ sudan çıkardı. 112 Acil Servis Yardım ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aşçı’ya yaptıkları tüm müdahaleye rağmen ,aşçının olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

LÜKS BEACH CLUPLAR RESTORANLAR VAR BİR CANKURTARAN YOK

Göltürkbükü’nde yaşayan ve olaya tanık olan  Yüksel Okyay yaşadıklarını anlattı. Okyay “Şahıs zaten uzun boyluydu, su sığlıktı , burada taksi durağında çalışıyor, denize girdikten bir süre sonra suyun üzerinde hareketsiz durduğunu görünce hemen vatandaşlarla yardıma koşup kıyıya çıkardık, bir vatandaş elinden gelen yardımı yaptı, sağlık ekipleri de müdahale etti , ancak ambulans gelene kadar bir süre geçiyor. Şahıs gözümüzün önünde öldü. Eğer binlerce dolarlık beach clupların otel ve  restoranların olduğu yerde bir cankurtaran veya hazır bekleyen bir ambulans ve sağlık ekibi olsaydı belki de yaşıyor olacaktı. Çünkü son iki gün içinde Bodrum’da iki kişi kıyıya yakın yerde boğularak yaşamını yitirdi. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı, sanıyorum kalp krizine bağlı boğulma. ” dedi.

Aşçı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aktur tatil sitesi