DOLAR
32,4193
EURO
34,4782
ALTIN
2.482,19
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Ünlü aktör 35 yaşında hayatını kaybetti

Popüler Avustralya TV dizisi “Home and Away” ve X Factor Australia’da yer almasıyla tanınan aktör ve şarkıcı Johnny Ruffo 35 yaşında yaşamını yitirdi.

Ünlü aktör 35 yaşında hayatını kaybetti
A+
A-
velux

Cuma günü merhum Johnny Ruffo’nun resmi Instagram hesabında yayınlanan bir açıklamada, “Bugün sevgili Johnny’mize veda etmek zorunda kaldık” denildi.

Beyin kanserinden hayatını kaybettiği öğrenilen Avustralyalı aktör için “Home and Away” dizisinden ekip arkadaşları, gönderinin altına “sevgilerini” göndererek birlikte çalıştıkları zamanları andılar.

Ruffo, 2011 yılında X Factor Avustralya’da finalist oldu ve ardından ulusal çapta üne kavuştu. Sony ile anlaşma imzaladıktan sonra, ilk single’ı “On Top”u ve ardından 2012’de “Take It Home”u yayınladı. Aynı yıl “Dancing with the Stars” yarışmasına katıldı.

Daha sonra 2013-2016 yılları arasında yayınlanan “Home and Away” dizisinde Chris Harrington karakterini canlandırdı.

KANSERİ TEKRARLADI

Seven News’e göre Ruffo, 2017 yılında kendisine beyin kanseri teşhisi konulduğunu ve tümörün alınması için ameliyat edildiğini açıkladı ve iki yıl sonra kanserin gerilediğini duyurdu.

Ancak Kasım 2020’de Instagram’da yaptığı bir paylaşımda kanserin geri döndüğünü açıkladı. Ruffo, yenileyen kanserle olan mücadelesine yenik düşerek 2023 yılında hayatını kaybetti.

velux