DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Yazık oldu

Ercan Taner İletişim Bilgileri Uzun yıllardır Bayern Münih’i takip ediyorum. Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi maçlarında kendi evinde bu takımı etkisiz duruma düşürmek çok zordur. Bunu Okan Buruk’un görev verdiği isimler başardı. Bayern …

Yazık oldu
A+
A-
Aktur tatil sitesi
Ercan Taner
İletişim Bilgileri

Uzun yıllardır Bayern Münih’i takip ediyorum. Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi maçlarında kendi evinde bu takımı etkisiz duruma düşürmek çok zordur. Bunu Okan Buruk’un görev verdiği isimler başardı.

Bayern çıkmak için çabalarken Galatasaraylı oyuncuların fedakar presi onları baya şaşırttı. Sane ile tehlikeli olmaya ve pozisyona girmeye çalıştılar. İcardi ve Zaha daha net gol  fırsatlarını değerlendirseler, Allianz Arena’da çarpıcı bir ilk devre sonucu ortaya çıkardı.

İlk yarı Torreira ve Kaan Ayhan’ın gösterdiği performans  mükemmele yakındı. Sanchez müdahaleleri ve akıllı yer tutmasıyla savunmayı ayakta tuttu. Abdülkerim ile uyumları çok iyiydi. Ziyech hücumda oyun kurma anlamında iyi işler yaptı. Onun yerine Barış’ın alınması çabuk ataklarda göstereceği etki için iyi bir hamleydi.

Davies’in Barış’a yaptığı faul sonrası görmesi gereken ikinci sarı kart ve bunun sonucu olacak kırmızı kartı Bayern lobisinden çekinen Portekizli hakem Carvalho Nobre gösteremedi ve sınıfta kaldı.

Son 25 dakikaya girildiğinde İstanbul’da yaptığı hataları tekrarlamayan ve Bayern Münih’in oyuna hükmetmesine izin vermeyen Galatasaray’ı izliyorduk. Angelino sezon başından bu yana en iyi oyununu gösterdi. Coman gibi bir oyuncu karşısında yorulması normaldi.

Bu maçta gol yemek üzüntü verici. Harry Kane’in golünde onu savunanın Torreira olması büyük hataydı. Galatasaray çok talihsiz bir kayıp yaşadı. Avrupa’da uzun zamandır görmediğim çok kötü bir hakem yönetimi izledik. Bayern’den ilk golü yerseniz dakika ne olursa olsun ikinci golü yeme ihtimaliniz yüksektir. Kane yine attı. Bakambu’nun golü keşke daha önce gelseydi.

Galatasaray’ın bu gruptan çıkması lazım.


Ercan Taner
polat-galle
ETİKETLER: , ,