DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
13°C
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Google Reklam Faaliyetleri İle Markamı Nasıl Bilinir Hale Getirebilirim?

Google Reklam Faaliyetleri İle Markamı Nasıl Bilinir Hale Getirebilirim?
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Google reklam, bugün tüm dijital dünyada hakimiyet kuran ve markaları doğru hedef kitle ile buluşturan önemli bir basamak olarak karşımıza çıkıyor. Artık hepimiz herhangi bir konuda bilgi sahibi olmak istediğimizde, kişilerin bir ürün hakkında ne düşündüklerini öğrenmek istediğimizde ya da bir hizmet satın almak istediğimizde önce Google’ı ziyaret ediyoruz. Hal böyle olunca Google’da ilk sıralarda bulunma adına büyük bir rekabet doğuyor. Birçok marka kendi sektörüne özel anahtar kelimelerde hedef kitlesine ilk sırada görünmek istiyor. Aynı şekilde yeni kurulan ve dijital mağazasını oluşturan birçok şirkette rakipleri geride bırakarak mükemmel başlangıçlar yapma hedefinde.

Peki Google reklam çalışmaları nasıl yürütülüyor? Her marka bu alanda başarı elde edebiliyor mu? Sonuçlar nere göre ölçülüyor?

Öncelikle Google reklam vermek için doğru reklam modelini belirlemek gerekiyor. Sunmuş olduğunuz hizmet ya da ürünü kullanabilecek potansiyel kitleniz en çok hangi reklam modellerine ilgi gösteriyor? Bu sorusunun yanıtı son derece mühim. Çünkü burada önemli olan reklam veriyor olmak değil, doğru noktada bulunuyor olmak. En basit tabir ile siz bir kadın ayakkabı satıcısı iseniz ve reklamlarınız 12 yaş altı çocuklara gösteriliyorsa ya da erkek kitle reklamlarınızı görüyor ise bu maliyet kaybı demektir. Size dönüşüm sağlamaz.

Google reklamlarında doğru adımlar atmak ve bütçe kaybetmemek için kesinlikle bir Google reklam ajansı ile çözüm ortaklığı sağlamak gerekir. Google Ads ajansları sektörel bazda inceleme yaparak kullanmanız gereken en önemli reklam modellerini sizler için belirler. Ayrıca bu alandaki bütçenizi en iyi şekilde değerlendirmek için özelleştirilmiş reklam planları oluşturur. Böylece sizlerde bütçenizi doğru şekilde kullanabilir ve marka bilinirliğinizi arttırırken satış oranlarınızı yükseltebilirsiniz.

Google Reklam Çalışması ve Google ADS Ajansları

Google reklamlarının faydaları, esnekliği ile doğru orantılıdır ve size birçok seçenek sunar. Bu sayede kampanya ve reklamlarınızı, ulaşmak istediğiniz kitleyi hedefleyen ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz. Bu alanda bilgi sahibi değilseniz mevcut bütçeniz ile en verimli sonuçları alma adına Google ADS ajansları ile çözüm ortaklığı sağlayabilirsiniz. Hesap yöneticiniz markanız için Google Ads hesabınızı sürekli olarak takip ve optimize eder. Dönüşüm oranlarını inceleyerek en doğru reklam stratejisinin kurgulanmasını sağlar.

Google Premier Partner Destex Digital 360 derece (SEO Ajansı, Sosyal Medya Reklamları, Kreatif Çözümler) dijital çözümler sunmaktadır.

polat-galle