DOLAR
32,5213
EURO
34,8011
ALTIN
2.422,82
BIST
9.704,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C

Günlük Kiralık Ev İşi Yapanların Müşteri Edinme Yolları

Günlük Kiralık Ev İşi Yapanların Müşteri Edinme Yolları
09.08.2020
565
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Konaklama sektörünün müşteri edinme yolları malum bellidir. Örneğin keyfin yerine gelsin sitesini baz alalım. Bazı ünlü internet arama siteleri bulunuyor, ister oralardan ilan veririz, ister emlakçılara başvururuz ki bu olay kolay yoldan ama cebimizden daha fazla paranın çıkmasına da sebebiyet verebildiği gibi bir yandan da işimizi garantili bir şekilde tamamlanmasına sebep olabilir. Bu konu tabii ki karşılaşacağımız emlakçının kalitesine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bugün ki konumuz bu olmadığı için konuya gereğinden fazla odaklanmayıp kendi asıl konumuza geri dönelim istiyoruz. Belki emlakçıların sıkıntılarını başka bir başlıkta başka zaman değinebiliriz.

Günlük kiralık ev işi yapan kişilerin müşteri edinme yollarından bir tanesi internette kendi sitelerini açmaları oluyor ancak bu durumda kendi sitelerine çok önem vermeleri ve sürekli olarak bilgi girdisi yapmaları gerekmektedir ki siteleri ön planda kalabilsin. Genellikle insanlar rehavete düşüp kendi sitelerine bir zaman sonra içerik girmeyi bırakabiliyorlar bundan dolayı da kendi siteleri Google aramalarında arka planlara düşebilmektedir. Diğer bir yol ise avcılar günlük ucuz daire arama sitelerine ilan vermek olacaktır. Bu tür ünlü ve tanınmış birkaç site bulunmaktadır. Hem yerel hem de uluslararası sitelere vereceğiniz ilanlar ile müşteri edinme portföyünüzü geliştire bilirsiniz. Başka bir yol ise sosyal medya ağlarını kullanarak kendi reklamınızı yapmanız olacaktır. Gerek facebook gerekse instagram hesapları açarak bu hesapları da aktif tutarak müşteri portföylerinizin arasına buradan da müşteri edinebilir ve işletme gelirini artırmanın yollarını artırmış olabilirsiniz.

Bir diğer yol ise referans yoludur ve bunu gerçekleştirmenin ancak bir yolu vardır. O yol ise mevcut gelen müşteriyi memnun etmekten geçmektedir. Müşteri memnuniyeti her zaman sizlere başka müşteriler de getirecektir. Bu olay bütün sektörler de olduğu gibi avcılar günlük kiralık konseptinde de geçerlidir tabii ki. Müşteriyi memnun etmenin yollarından da kısaca bahsetmek isteriz. Müşterinin ilk girişinde gülümseyen bir yüzün onu karşılaması her zaman en önemli kaidelerden biridir. Kişi gülümseyen bir sima ile karşılaştığında kendisini güvende hissedecektir. Ayrıca hizmetini aldığı evden de memnun kalması o kişinin başkalarına referans vermesini sağlayacaktır.

Aktur tatil sitesi