DOLAR
32,5947
EURO
34,7865
ALTIN
2.497,31
BIST
9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İşte Coral Travel Türkiye Starway Tourism 2021 ödüllerinin sahipleri

İşte Coral Travel Türkiye Starway Tourism 2021 ödüllerinin sahipleri
A+
A-

Bu yıl 15.’si gerçekleştirilen “Coral Travel Türkiye Starway Tourism Awards 2021”e katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından başarılı seyahat acenteleri 21-24 Kasım 2021 tarihleri arasında Aska Lara Hotels & Spa Otel’de bir araya geldi.

Coral Travel Türkiye’nin en iyi acentelerinin katılımlarıyla gerçekleşen organizasyonda, acentelere yıl boyunca göstermiş oldukları başarılı performansları nedeniyle BEST ve PERFECT kategorilerinde ödülleri takdim edildi.

Diyarbakır’dan Baturay Turizm 2021’in en başarılı yetkili satış ofisi seçilirken, yetkili satış
acenteliği kategorisinde Bursa’daki 4 ayrı satış ofisiyle Aladağ Turizm Starway büyük ödüllerini almaya hak kazandılar. Sistem acentesi olarak Starway büyük ödülü de yine Bursa’dan üst üste üçüncü kez Mozzo Travel’ın oldu. Başarılı seyahat acentelerine plaket ve ödülleri, Coral Travel Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kamçı tarafından takdim edildi.

İşte Coral Travel Türkiye Starway Tourism 2021 ödüllerinin sahipleriOrganizasyon kapsamında davetli acenteler Perge & Aspendos ve Myra Kekova Turları’na
katılma imkanı buldular. Programın seyahat acenteleri yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilen toplantı bölümünde 2020 ve 2021 yıllarının değerlendirmeleri yapılırken, 2022 yılı hedefleri üzerine görüşler paylaşıldı. Türkiye’nin farklı coğrafyalarından Antalya’ya gelen seyahat acenteleri, Coral Travel Türkiye yöneticileri ile bölüm bazlı birebir workshop çalışmaları da yaparak, her il ve acente özelinde iş birliğini arttırmaya yönelik görüşmelerde bulundular.

polat-galle