DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Jet2’dan Türkiye için kapasite artışı: 12 binden fazla koltuk…

Jet2’dan Türkiye için kapasite artışı: 12 binden fazla koltuk…
16.09.2020
393
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

İngiliz tur operatörü ve havayolu firması Jet2.com ve Jet2holidays, Türkiye uçuşlarında ve tatil programında kapasite artışına gitti.

Jet2.com ve Jet2holidays, İngiliz tatilcilerin ülkeye döndüklerinde karantina zorunluluğu olmayan birkaç popüler destinasyondan biri olmaya devam ettiği için; bu yaz sezonunun geri kalanında Türkiye’ye yönelik uçuş ve tatil programında kapasite artışına gitti.

İngiliz tur operatörü, Antalya, Dalaman, İzmir ve Bodrum’a ek 60 uçuşla 12 binden fazla koltuk artışına gitti.

Jet2holidays CEO’su Steve Heapy, “Türkiye uçuşları ve tatilleri için gördüğümüz yüksek talepten, dolayı kapasite artışına gitme kararı aldık. Her zaman olduğu gibi, bu talebe hızlı bir şekilde yanıt verdik. Türkiye için daha fazla koltuk ve tatil programı ekleyerek müşterilerimizin taleplerini karşıladık” açıklamasında bulundu.

JET2.COM VE JET2HOLIDAY’İN KAPASİTE ARTIŞINA GİTTİĞİ UÇUŞLAR ŞU ŞEKİLDE:

  • Birmingham – Antalya, Dalaman
  • Edinburgh – Dalaman, Antalya
  • East Midlands – Dalaman
  • Glasgow – Dalaman, Antalya
  • Leeds Bradford – Dalaman, Bodrum
  • Manchester – Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir
  • Newcastle – Dalaman, Antalya
  • Londra Stansted – Antalya, Bodrum