DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Kayhan: Bodrum Belediyesi Vatandaşı Yanıltmaya Devam Ediyor…

Kayhan: Bodrum Belediyesi Vatandaşı Yanıltmaya Devam Ediyor…
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Peksimet Mahallesi Bozdağ Mevkii 143 ada, 1 parselin önünde yerel ve ulusal basın temsilcilerine yaptığı açıklamada Bodrum Belediyesine “Benim parselime neden ruhsat vermiyorsunuz? Bu parselde sorun varsa yandaki parsellere neden ruhsat verdiniz?” diye soran Serdar Kayhan’dan bir basın açıklaması daha geldi.

9 Mayıs 2020 tarihinde Bodrum Belediyesi bir açıklama yaparak Serdar Kayhan’a cevap vermişti. Kayhan bu açıklamayı baz alarak, “Bodrum Belediyesi sorularıma cevap diye paylaştığı yazıda mağduriyetime yaptıkları ayrımcılığa cevap verememiştir” ifadesiyle yeni sorular sordu.

Kayhan yaptığı açıklamada “Bodrum Belediyesi yapmış olduğu açıklama ile bir kez daha hem kanunlar önünde, hem de uyguladığı çifte standartlarında kendilerine belgeleriyle sunduğum iddialarımı teyit etmiştir. Bodrum Belediyesi’nin vermiş olduğu ilgisiz cevapları, haklılığımı ispat etmek adına şikâyetime delil olarak Cumhuriyet Savcılılığına vereceğim” diyerek şunları söyledi;

Belgelerini sunduğum hiçbir konuya cevap verememiştir. Ben ve Bodrumlular CEVAP bekliyoruz. LÜTFEN,

Bir Daha Çok Açık ve Net Soruyorum…

1- Yapmış olduğunuz açıklamanızda da belirtmiş olduğunuz üzere; 08.11.2018 tarihli Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görüş yazısına istinaden birçok vatandaşa da izin vermezken NEDEN aynı parselde bitişiğim olan 3 ayrı inşaata izin verdiniz? (Temmuz 2019 tarihinde verilen izinler) Kanunlar hepimiz için eşit değil mi?

2- 30.12.2019 tarihinde Bodrum Belediye başkanlığına sormuş olduğum soruların cevabını tek tek veriniz. 30.12.2019 tarihli soruma yasal süresi içinde cevap verildi mi? Cevap verdiğinizi iddia ediyorsunuz verdiyseniz İSPAT ediniz.

3- RED gerekçesi olarak sunduğunuz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Müdürlüğü’nün 08.11.2018 tarih ve 89644159-045-E.18030 sayılı görüş yazısını, 2.Şubat 2015/29255 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2014/7074 karar sayılı “Resmi Yazışmalarda Uygulanılacak Usul ve Esas Hakkındaki Yönetmeliğin” 12-13-17-28 ve 30.maddelerine uygun olarak mı temin ettiniz ve mağdurlara ibraz ettiniz?

Bodrum Belediyesi’nden ricam konunun üzerini örtmeye çalışmak yerine (ki Devletimiz de Hükümetimiz de buna asla izin vermeyecektir.) çok haklı sorularıma bir an önce GERÇEK net cevap vermesidir. Bodrum Belediyesi sorularıma cevap diye paylaştığı yazıda hiçbir mağduriyetime yaptıkları ayrımcılığa cevap verememiştir.

Bu haliyle Bodrum Belediyesini şiddetle kınıyorum… 

Bodrum Belediyesi kanuna yasalara uygun bir şekilde hakkımı teslim edene kadar uğramış olduğum haksızlığın, aynı zamanda tıpkı benim gibi hakları gasp edilmiş, aynı dertlerden mağdur edilmiş tüm vatandaşlarımızın adına da konunun sonuna kadar takipçisi olacağım.

Kamuoyuna saygılarımla bildiririm…

Serdar Kayhan

Aktur tatil sitesi