DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

“kaza olunca mı önlem alacaklar”

Bodrum’un Torba Mahallesi’ nde ki Rıza Anter Caddesi üzerinde 12 gün önce patlayan su isale hattının ardından caddenin ortasındaki toprak göçük yol kaderine terk edildi. Belediyenin ve yetkililerin ilgisizliği isyan ettirdi.

“kaza olunca mı önlem alacaklar”
Aktur tatil sitesi

Vatandaş “Önlem alıp 10 metrelik yolu yapmak için ne bekliyorlar, burası hem viraj hem Göltürkbükü’ne giden ana cadde yoldan birden daralıyor, kaza olunca mı önlem alacaklar” dedi.

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Rıza Anter Caddesi’nde 6 Ekim akşam saatlerinde patlayan su isale hattında vatandaşlar ölümden dönmüş evleri su basmıştı. Patlamanın ardından yol kısmen kapatılarak MUSKİ (Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri) tarafından tamir edildi. Ancak patlayan su hattının toprağın altındaki bölümü tamir edilirken üstündeki toprak bölüm ve etrafına kukalar konularak etrafı çevrildi kaderine terk edildi.

Torba’yı Göltürkbükü’ne bağlayan ve her gün binlerce aracın geçtiği yerde tamda virajda olan 10 metrelik bozuk yol ve yol şeridinin birden iki şeritten tek şeride düşmesi nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığını belirten tur acentesi işletmecisi evli iki çocuk babası 48 yaşındaki Mehmet Kılıç “İşimiz gereği bu yoldan günde iki üç kez geçmek zorundayız ve yolun aniden tek şeride düşmesi nedeniyle büyük kazalar atlatılıyor. Burada tamir edilep asfalt dökülecek yer sadece 10 metre, aradan tam 12 gün geçti, belediye muhtarlık, büyükşehir belediyesi MUSKİ kimse sorumlu bu konu ile ilgilenmek bu kadar zor mu? 10 metrelik alan 12 günde tamir edilemez mi? Tamir edilmesi için ille de birilerinin ölmesi mi bekleniyor. MUSKİ hizmette harikalar yaratıyor, burada vatandaşa kabus yaşatanların emeğine sağlık, ne diyeyim başka” diye konuştu.

Kaynak : Anterhaber.com

Bodrum Ev Emlak