DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Kızılağaç iki haftadır susuz

Bodrum’un birçok yerinde susuzluk var, sosyal medya susuzluk iddiaları ile kırılıyor. Ancak Kızılağaç Mahallesi’nde tam iki haftadır su olmadığı, Muhtar Mehmet Karaca ‘nın ise çeşme nöbetine başladığı belirtildi.

Kızılağaç iki haftadır susuz
A+
A-

Bodrum’un birçok yerinde meydana gelen su kesintileri vatandaşın sert tepkisine neden oldu. Kızılağaç Mahallesi’nde onlarca kişi iki haftadır süren susuzluk nedeni ile MUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eylem hazırlığına başladı.

Kaynak Anterhaber.com

Kızılağaç Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaca ise çeşme nöbetine başladı. Çeşmeden akan suyun gittikçe azaldığını ve karavanlar ile kamyonlarla gelip su alıp gidenlere yönelik tedbir almaya çalıştığı ve sık sık köyün suyunu alanlarla ve almaya gelenlerle tartıştığı belirtildi. Vatandaşlardan gelen tepkilerden bazıları..

Mahallede yaşayan Mustafa Kayahan”Yöneticiler başarılı olmak zorundadır burası muhalefet belediyesi Kızılağaç bir haftadır Susuz. Biz kızılağaç’ta  başarılı bir ekip oluşturduk ama Susuz ne kadar başarılı olunur siz yöneticiler kurduğunuz ekip yetersizse sorumlu sizlersiniz. Ayrıca haftalardır müracaat etmediğimiz yer kalmadı, ciddiye alıp cevap veren bile yok. MUSKİ ‘den yeni haberler alıyoruz, yeni boru döşüyoruz diye, yeni boru döşeseniz ne olacak su akmadıktan sonra, bu pandemi döneminde yazın ortasında insanları susuz bırakmanın acısı bir gün çıkar” ifadelerini kullandı.

NEREYE KADAR SABIR

Naciye Kızılağaç“Artık yeter diyorum kızılağaç migros yanında oturuyorum 2 hafta oldu bakım iki gün deyil koskoca 2 haftadır sularımız yok sabır sabır nereye kadar yazık günah bu sıcaklarda biz bunları hak etmiyoruz işimiz gücümüz marketleŕden şu çekmek oldu ama getiremiyoruz yazık”

polat-galle