DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
18°C
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi

Küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi
01.03.2020
793
A+
A-
polat-galle

Günümüzde küçük ama fonksiyonel yaşam alanları daha çok tercih ediliyor. Birkaç sihirli dokunuşla daha gösterişli ve fonksiyonel hale gelen küçük evler, adeta baştan yaratılıyor! İdeal renk kombinasyonları, farklı desenler ve yaratıcı duvar kağıtlarıyla siz de küçük evinizi daha modern ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

İşte küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi…

Küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi

1. Canlı renkler kullanın

Cesaretinizi toplayın ve evinizdeki tüm soluk renklerden vazgeçin! Evinize enerji katacak canlı renklere yönelin. Mesela canlı bir yeşile ne dersiniz? Yeşil renk, emin olun küçük evinize bambaşka bir hava katacaktır. Yeşili sevmiyorsanız, çivit mavisi ile yeşim taşı rengini ya da gül pembesi ile altın ve limon sarısı renklerini kombinlemeyi deneyin. Bu renklerle birlikte evinizin enerjisi yükselirken, siz de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi

2. Zıt desenlere yönelin

Evinizin koridorunda yapacağınız ufak bir dokunuşun evinizin havasını değiştirebileceğini biliyor musunuz? Koridorun laminat parkesinde ya da halınızda kullanacağınız zıt desenler evinizi daha çarpıcı gösterecektir! Diğer yandan duvarınızda iki farklı duvar kağıdı kullanarak yaşam alanınıza hareket katabilirsiniz. Eğer tüm duvarı kağıtla kaplama taraftarı değilseniz, sadece duvarın alt kısmına kağıt döşeyebilir ve üst kısmına sade bir tablo asabilirsiniz. Ancak küçük alanlarda cesur tasarımlar kullanırken, uyumlu bir görünüm sağlamak için sınırlı sayıda renk kullanmaya dikkat edin.

 

3. Cesur noktaları vurgulayın

Yemek odanızda küçük ama dikkat çeken değişiklikler yapabilirsiniz. Sade bir tablo ve farklı renklerde sandalyeler odanıza farklı bir hava katacaktır. Birbirine zıt tonlarda tasarım objeler alabilir – kendiniz de boyayabilirsiniz- vişne rengi gibi çarpıcı bir renklerle odanızda dikkat çekici bir odak noktası oluşturabilirsiniz.

4. Gösterişli yatak başlığı seçin

Yatak odanızda etkileyici bir görüntü oluşturmak istiyorsanız geniş bir yatak ve gösterişli bir yatak başlığı tercih edebilirsiniz. Ancak gösterişli yatak başlığı tercih edecekseniz, odanızın duvar renginin tek ve yumuşak tonlarda olmasına dikkat edin!

 

Küçük evler için 5 cesur dekorasyon önerisi

5. Duvar stickerıyla evinize modern bir hava katın

Eğer çatı katında oturuyor ya da evinizi ofis olarak da kullanıyorsunuz, duvarlarınızda sticker kullanarak fark yaratabilirsiniz. Home ofisinizde ağaç görselli bir duvar sticker’ı kullanarak modern ve ferah bir görüntü oluşturabilirsiniz. Diğer duvarlarda tablo kullanmak isterseniz de solgun, baskın olmayan renkte tablolar kullanmayı tercih edin. Bu tür dokunuşlar küçük alanınızı daha etkili gösterecektir.

Bodrum Ev Emlak