DOLAR
32,5655
EURO
34,9880
ALTIN
2.431,02
BIST
9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Kuka Tesbih Modelleri

Kuka Tesbih Modelleri
25.08.2020
1.032
A+
A-

Beklenilenin üzerinde bir kaliteye sahip olan kuka tesbih modelleri, farklı kesimleri ve farklı doğal taşları ile sizlerle olmaya devam ediyor. Günlük elde tutmak ve stres atmak için temin edebileceğiniz gibi koleksiyonlarınızda yer alması için de temin edebilirsiniz. Uçlarında yer alan püskülleri, diğer tesbih modellerine nazaran daha hoş bir görünüme sahiptir ve her zaman daha yumuşak kılları vardır.

Arpa Kesim Kuka Tesbih Modelleri

Kuka tesbih modellerinde en çok tercih edilen kesim tarzı arpa kesimdir. Tamamen orijinal arpa şekline sahip olan kuka modellerinde ahşap materyal kullanımına yer verilerek daha uzun ömürlü bir kullanım sağlanıyor. Tamamen fiyatlarına özel performans ürünü olan bu modellerden sizler de memnun kalacaksınız.

Ele Uygun Kuka Tesbih Modelleri

Elinize tamamen uygun hale getirilebilen özel kuka tesbih modellerinde tüm renklere, sadeliğe ve desenlere de erişebilirsiniz. Kullanım aşamasında memnuniyetinin farkına varacağınız bu modeller online bir şekilde 7 gün 24 saat boyunca https://www.ventinosilver.com/kuka-tesbihler adresinde yerini alıyor. Modelleri inceleyerek temin edebilirsiniz.

polat-galle