DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?
A+
A-
polat-galle

Lazer epilasyon çeşitleri nelerdir hakkında bilinmesi gereken en önemli teknik bilgi; kişilerin ten yapısına, kılların rengine, türüne göre uygulanan farklı yöntemlerin uygulanmasıdır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte teknolojik aletler kullanılarak gerçekleştirilen lazer epilasyon işlemi, vücutta istenmeyen tüylerden kısa süre içerisinde konforlu ve güvenli bir şekilde yok edilmesi amaçlanır. Lazer epilasyon yöntemi, en etkili ve kalıcı epilasyon yöntemidir. Düzenli seanslar uygulandığı takdirde vücudun estetik görünümünü bozan tüylerden kısa süre içerisinde tamamen kurtulmak mümkündür. Lazer epilasyon çeşitleri şunlardır:

  • Diode Lazer Epilasyon Yöntemi
  • Alexandrite Lazer Epilasyon Yöntemi
  • ND Lazer Epilasyon Yöntemi
  • Ruby Lazer Epilasyon Yöntemi
  • IPL Lazer Epilasyon Yöntemi

Şişli lazer epilasyon yöntemi hakkında detaylı ve güncel bilgiler için lazer epilasyon merkezi ile iletişime geçip detaylı bilgi almak daha doğru olacaktır.

Levent Lazer Epilasyon Nedir?

Levent lazer epilasyon insanın doğası gereği vücudunda bulunan bazı bölgelerdeki tüylerden tamamen kurtulmak için tercih edilen bir yöntemdir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan birbirinden kaliteli, birçok işleve sahip lazer epilasyon aletleri sayesinde istenmeyen tüyler kısa süre içerisinde yok edilir. Lazer epilasyon işlemi, uzman kişiler tarafından güzellik ve epilasyon merkezlerinde gerçekleştirilir. Epilasyon seansları, kişilerin vücut tipine ve kılın türüne göre farklılık göstermektedir.

Ortalama 6-7 seansta tüylerden büyük oranda kurtulmak mümkündür. Epilasyon sonrasında vücutta kızarıklık, şişlikler meydana gelebilir, bu durum normaldir. Epilasyon işlemini gerçekleştiren uzman tarafından tavsiye edilen kremler ve losyonlar kullanılarak şişlikler ve kızarıklıklar giderilir. Kâğıthane lazer epilasyon tüm vücut yapısına uygun aletlerle vücudun herhangi bir zarar görmeden tüylerden kurtulmasını sağlamaktadır.

Kâğıthane Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Kâğıthane lazer epilasyon işlemi herhangi bir hastalığı veya özel durumu olmayan kişilere uygulanabilir. Ergenliği geçirmiş 18 yaşında büyük kişiler, lazer epilasyon yöntemini tercih edebilirler. Ancak hamile veya hamilelik durumu bulunan kişilere lazer epilasyon işlemleri uygulanmaz. Bunun yanı sıra aktif cilt rahatsızlığı bulunan kişiler ve cilt kanseri teşhisi bulunan kişilerin lazer epilasyon işlemi yöntemini kullanması mümkün değildir.

Lazer epilasyon yöntemi, sadece kıl köklerini hasar veren bir yöntemdir. Uzman kişiler tarafından doğru yöntemler kullanılarak gerçekleştirilen lazer epilasyon işleminin herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken uzman kişi tarafından cilt tipi, kıl türü belirlenerek doğru yöntemler kullanılmasıdır. Levent lazer epilasyon merkezinde uzman ve eğitimli kişiler tarafından lazer epilasyon işlemi gerçekleştirilmektedir.

Şişli Lazer Epilasyon Zararlı Mıdır?

Şişli lazer epilasyon yönteminin kanıtlanmış herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Lazer epilasyon işleminde yalnızca kıl köklerine hasar veren bir işlem olduğundan insan vücudu için herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Her yaşa, vücut tipine ve kültürüne uygun şekilde lazer epilasyon uygulaması bulunmaktadır. Lazer epilasyon esnasında dikkat edilmesi gereken husus, uzman ve profesyonel kişiler tarafından gerçekleştirilmediği durumlarda vücutta yanıklar oluşabilir. Bu tür bir sorunla karşı karşıya kalmamak için lazer epilasyon işleminin uzman ve deneyimli kişiler tarafından uygun yöntemler kullanılarak gerçekleştirilmesi gerekir.

Vücutta oluşan yanıklar dışında herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Kâğıthane lazer epilasyon cildin üzerine uygulandığından vücuda herhangi bir zarar bulunmayan bir işlemdir ve bu işlemler uzman kişiler tarafından gerçekleştirilir.

Levent Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilecek Hususlar

Levent lazer epilasyon sonrası ve öncesi dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Lazer epilasyon işlemi uygulanacak kişilerin epilasyon öncesinde ağda, cımbız gibi yöntemlerle tüyleri kökünden koparma uygulamalarını gerçekleştirmeleri gerekir. Bunun yanı sıra epilasyon sonrası işlem uygulanan bölgenin kesinlikle güneşe maruz kalmaması gerekir. Levent lazer epilasyon ile ilgili tüm detaylara, epilasyon merkezlerinden ulaşabilirsiniz.

velux