DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer Epilasyon Nedir?
14.08.2020
505
A+
A-
polat-galle

Üsküdar lazer epilasyon geçmişten günümüze gelene kadar geliştirilmiş olan bir teknolojidir. Lazer ışınları tıp ve estetik alanında sık kullanılmasının yanı sıra kadın ya da erkek fark etmeden ortak sorun olan kıl tedavisinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Ataşehir lazer epilasyon uygulamalarının etkileri kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kıl köklerini yok etmesidir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon uygulamaları kıl köklerine etki eden lazer ışınları sayesinde o bölgede tahribatı sağlayarak tekrar oluşumu engellemektedir. Maltepe lazer epilasyon uygulamaları güvenli ve sağlıklı uygulamalardır. Kıl sorunu olan herkes tarafından sıklıkla tercih edilen bu uygulamanın etkileri kalıcıdır. Ataşehir lazer epilasyon 16 yaşından büyük herkese güvenle uygulanabilir ama önemli olan kişiye etkilerinin kalıcı olması için mutlaka doğru yöntemin seçilmesidir

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Lazer epilasyon yapılmasına karar verildikten sonra en az 15 gün tüylere ellememek ve uzamasına izin vermek gereklidir. Kıl ve tüy olan bölge seanslara karar verildikten sonra 3 gün öncesinde jiletle kısaltılarak köklerin belirgin olması sağlanır. Kalıcı ve başarılı sonuçlar için doğru teknik ve tedavinin seçilmesi önemlidir. Bu nedenlerden dolayı mutlaka bir uzman tarafından ve onaylı bir merkeze gidilerek Üsküdar lazer epilasyon yapılmalıdır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer epilasyon uygulamalarının kalıcılığı kesin olmasıyla birlikte ağrısız ve acısız bir uygulama olduğu için yaygın olarak kullanılır. Kullanım alanları olarak vücudun kıl yoğunluğu olan ve kişinin görünmesinden rahatsızlık duyduğu her bölgeye güvenle yapılan bir uygulamadır. İstenilen yere uygun cihazlar yardımıyla lazer ışınları gönderilerek o bölgenin kıllardan temizlenmesi sağlanır. Genital bölge, kol, bacak gibi birçok alanda başarılı olan bir Maltepe lazer epilasyon uygulamasıdır. Sıklıkla kadınlar tarafından tercih edilen uygulama erkeklerde de başarı oranı yüksek olmasından dolayı tercih edilmektedir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon kıl köklerini tahrip ederek bir daha çıkmasını engellemek için yapılan bir uygulamadır. Üsküdar lazer epilasyon için merkezlerin sunduğu fiyatlar her yerde farklılık göstermektedir. Fakat bu farklılığın nedeni sadece merkezden kaynaklı değil kişiye de bağlı olarak değişmektedir. Öyle ki kişilerin kıl ve cilt yapıları muayene edilerek lazer epilasyon uygulamasının yöntemi belirlenir. Yöntemin belirlenmesi ve Ataşehir lazer epilasyon yapılacak alanın neresi olduğu belirlendikten sonra fiyatlandırma devreye girer. Lazer epilasyon yapılacak alan geniş ve kıl yoğunluğu fazla ise daha yükse fiyat çıkacaktır. Yapılan lazer epilasyon merkezinin ünü ve doktorun uzmanlık alanları da fiyatlar üzerinde etkilidir. Halka hitap eden yerlerde ücret biraz daha düşük iken ün salmış yerlerde ücretler bir hayli yüksek olacaktır. Fakat ücretlendirme sistemi ne olursa olsun sağlık bakanlığı onaylı bir merkez ve cihazların FDA onaylı olması gereklidir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Her kişinin cilt ve kıl yapısı farklı olduğu için Üsküdar lazer epilasyon çeşitleri de farklılık göstermektedir. En etkili ve kalıcı sonucu almak için mutlaka uzman kişinin görüşü alınmalıdır. En çok kullanılan Alexandrite lazer epilasyon açık ten rengine sahip kişilerde uygulanır. Yüz, boyu ve sırt bölgesindeki tüyleri arttırma etkisinden dolayı bu bölgelerde kullanılması önerilmez. Diode lazer epilasyon çok ince tüyler üzerinde etkili bir çeşittir. Fakat yakın mesafeden lazer atışlar gerektirdiğinden dolayı pek hijyen olmayan bir uygulamadır ve bu nedenle pek tercih edilmez. ND YAG Maltepe lazer epilasyon ise pek sık kullanılmaz. Çok koyu tenli kişilere özel üretilmiş olan bu lazer epilasyon çeşidi derinlere indiğinden dolayı ağrılı bir uygulamaya sebep olmaktadır.

Aktur tatil sitesi